Oļega Fiļa mīļotā: Bijušais vīrs joprojām ir dusmīgs

tautaruna.lv 19.augusts 2021, 17:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Miljonāra Oļega Fiļa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska, kura pirms vairākiem gadiem ar skandālu šķīrās no bijušā vīra, Gundegas Gaujas materiālā "Muižniece" izdevumā "Ieva" atklāj, ka viņš joprojām ir dusmīgs.

Pēc šķiršanās, par kuru tika vēstīts arī medijos, Kristīnes bijušais vīrs pauda lielu aizvainojumu. Viņa atklāj, ka attiecības ar bijušo vīru joprojām nav labas.

"Bijušais vīrs joprojām ir dusmīgs, joprojām ir aizvainojumi, apsaukāšanās, pazemojumi. Bērni satiek tēvu, jo kā tēvs viņš ir fantastisks. Puikas no tā, paldies Dievam, necieš. Viņš saprot, ka bērniem tas nav jādzird," saka Kristīne.

Uz žurnālistes piebildi, ka vīrietim varētu būt grūti palaist tādu sievieti, kā jūs, Kristīne atbild: "Varbūt. Bet, kad biju, tad arī mani nevajadzēja. Mēs jau dzīvē novērtējam to, kas bijis, kad tā vairs nav."

2018.gadā medijos tika vēstīts, ka Oļegs Fiļs vairs nesplēpj no sabiedrības savu jauno izredzēto - 26 gadus veco Kristīni Jelinsku, kura iepriekš strādājusi Fiļam piederošajā bankā.

Pēc tam žurnāla “Privātā Dzīve” intervijā atklāts bijis Kristīnes nu jau bijušais vīrs Kaspars kurš atzinies, ka tā nebūt nav bijusi pirmā reize, kad sieva viņa krāpjot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas