Olainē sieviete ar auto ietriecas dzīvojamās mājas kāpņutelpā

tautaruna.lv 20.jūlijs 2021, 18:30
 
F64
Gluži vai neticama apstākļu sakritība izraisīja bīstamu situāciju, kas varēja beigties ar sprādzienu daudzstāvu namā. Kāda autobraucēja Olaines centrā, zaudējot kontroli pār spēkrata stūri, ietriecās dzīvojamas mājas kāpņutelpā, rezultātā bojājot savu auto, ēkas sienu un uz pusēm salaužot gāzes vadu, vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Sākotnēji atskanēja divi būkšķi, un acumirklī degunā iesitas kodīgs gāzes aromāts - ar piedzīvotājām briesmu brīžiem dalās Olga, kura dzīvo Zemgales ielas 25. nama piektajā stāvā. Gāzes smaka sabiedēja kundzi, un viņa tvēra pēc telefona, lai steigšus palīgā sauktu gāzes dienestu.

Kamēr Olga sarunājās ar dispečeri, pa logu ārā palūkojās viņas vīrs un atskārta, ka kāds vieglais auto ietriecies ēkas kāpņutelpā un uz pusēm salūzusi gāzes caurule. Krīzes situācija, kas rādās teju visā namā, prasīja operatīvo dienestu iesaisti un arī iedzīvotāju evakuāciju.

”Tobrīd es pa telefonu sarunājos ar savu meitu, viņa pat telefonā varēja dzirdēt to sitienu. Bija divi sitieni, acīmredzot pirmais, kad mašīna pārlidoja pāri apmalei, otrs - kad ietriecās kāpņutelpā,” par notikušo stāsta nama iedzīvotāja Olga.

Notikuma vietā darba netrūka arī policistiem un mediķiem. Ārsti palīdzību sniedza automašīnas ”Citroen” vadītājai. Apkārtējiem nebija skaidrs, kas ar kundzi īsti atgadījās. Skaidrību ieviesa izmeklētāji, un pretēji dažu apkārtējo apgalvojumiem par braucējas reibumu likumsargi to kategoriski noliedz: ”Automašīnas vadītāja ar dažādām traumām nogādāta medicīnas iestādē. Policijas rīcībā esošā informācija liecina par iespējamām veselības problēmām. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas