Vēl vairāk pasliktinājusies dziedātājas MakSim veselība

tautaruna.lv 20.jūlijs 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pirms vairāk nekā trim nedēļām Krievijas dziedātajai MakSim ārsti izraisīja mākslīgo komu. Dziedātājas veselības stāvoklis katru dienu pasliktinās. Kļuvis zināms, ka māksliniecei sākušās problēmas ar sirdi un labo plaušu, raksta "starhit.ru".
38 gadus vecajai MakSim pārstāj funkcionēt labā plauša. Saskaņā ar rentgena datiem orgānā palielinās cistas un dobumi. Situāciju neuzlabo arī mākslīgās elpināšanas aparāts.

Problēmas ar plaušu darbību skārušas arī sirdi - runa ir par problēmām ar sirds kreiso kambari un sirds mazspējas attīstību.

Māksliniece kritiskā stāvoklī ir apmēram mēnesi. Ārsti neizsaka nekādas prognozes.

Kā vēstījām, jūnija vidū dziedātāja MakSim tika hospitalizēta uz vienu no klīnikām Maskavā, jo viņa jutās slikti. Vēlāk ārsti nolēma izraisīt mākslīgo komu un pieslēgt dziedātāju pie plaušu ventilēšanas aparāta. Krievijas medijiem tika atklāts, ka māksliniece ir kritiskā stāvoklī. Ārsti dara visu iespējamo, lai viņas stāvokli stabilizētu, bet ar katru dienu tas pasliktinās. Pirms dažām dienām plaušu bojājumi sasniedza 75%, tagad šis rādītājs, pēc dažu avotu informācijas, ir 80%.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas