Rēzija Kalniņa pēc pirmās sēdes pamet deputāta amatu

tautaruna.lv 20.jūlijs 2021, 14:30
 
F64
Dailes teātra aktrise, mūzikas un drāmas telpas "OratoriO" vadītāja Rēzija Kalniņa pašvaldību vēlēšanās kandidēja uz deputāta vietu Mārupes novadā domē un tika arī ievēlēta, pēc pirmās sēdes uzrakstīja iesniegumu ar lūgumu atbrīvot viņu no deputāta pienākumu pildīšanas, vēstīts Margaritas Koržakovas, Jura Vaidakova materiālā "Aktrise deputātes amatā izturēja tikai vienu sēdi" izdevumā "Kas Jauns".

Rēzija Kalniņa uzreiz pēc Mārupes novada domes jaunā sasaukuma pirmās sēdes 1. jūlijā iesniedza iesniegumu ar lūgumu atbrīvot viņu no deputāta pienākumu pildīšanas, ko deputāti nākamajā sēdē vienbalsīgi atbalstīja.

"Es, Rēzija Kalniņa, sakarā ar neiespējamību apvienot savu profesionālo darbu ar deputāta darba pienākumiem laika trūkuma dēļ atsaucu savu deputāta kandidatūru," tika teikts aktrises iesniegumā.

Komentējot šo situāciju, pati Rēzija saka, ka visaugstāk darba vidē novērtē profesionalitāti un kvalitatīvi paveiktu darbu, tāpēc, izvērtējot visas iespējas, nolēmusi nodot šo mandātu tālāk.

Kandidējot vēlēšanās, viņa vēlējusies atbalstīt konkrētus cilvēkus un iestāties par ideāliem. Arī noliekot deputāta mandātu, nekas, kā saka Rēzija, viņu nekavēs no šīm darbībām - kopā ar pozitīviem u darbīgiem ļaudīm tiekties pēc tā, kas bagātinās mūsu vidi un sabiedrību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas