Rīgā "nejauši" atrod vīrieti, kas bija pazudis bez vēsts

tautaruna.lv 15.jūlijs 2021, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video
Pateicoties galvaspilsētas videonovērošanas centra darbinieku modrībai izdevies atrast kādu bezvēsts prombūtnē esošo vīrieti, kurš izgājis no savām mājām un līdz tam nebija atgriezies, vēsta “Degpunktā”.

Dažas minūtes pirms plkst. 23 videonovērošanas centra darbinieki ievērojuši, ka 13.janvāra ielas apkaimē klimst kāds seniors, kura izskats un uzvedība liecināja par to, ka viņš ir apmaldījies. Tamdēļ par šādu skatu, ziņots vienai no Vecpilsētas patruļām.

“Uzsākot sarunu ar vīrieti, noskaidrots, ka viņš īsti pat neatceras savu identitāti, taču viņš spēj nosaukt savu dzīvesvietas adresi, kas izrādījās Āgenskalnā.”

Pēcāk policija vīrieti nogādāja mājās sievas gādīgajās rokās. Sieva pastāstīja, ka vīrs ap plkst. 8 no rīta izgāja pastaigāties, taču neatgriezās.

Sieva stāsta: “Es atnācu mājas, viņa nebija. Viņš bija uzvilcis ziemas drēbes un devies nezināmā virzienā.”

Sieviete jau bija vērsusies policijā un dzīvesvietā tika noskaidrota vīrieša patiesā identitāte. Izrādījās, ka Valsts policija kungu ir izsludinājusi meklēšanā kā bezvēsts pazudušu. RPP darbinieki sazinājās ar Valsts policijas kolēģiem un nodeva informāciju, ka attiecīgais vīrietis sveiks un vesels ir nogādāts viņa dzīvesvietā un ka viņam viss ir kārtībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas