VIDEO: Bauskas pusē, iespējams, nežēlīgi noslepkavota jauna sieviete

tautaruna.lv 15.jūlijs 2021, 10:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Mīklainos apstākļos Bauskas pusē mirusi 29 gadus veca sieviete, kuras ģimene liecina – notikusi nežēlīga slepkavība, taču pagaidām vēl notiek izmeklēšana, vēsta “Degpunktā”.

Naktī no svētdienas uz pirmdienu Jūlija kopā ar savu meitu atradās mājās - vienā no Dāviņu ciema daudzstāvu ēkas dzīvokļiem. Deviņus gadus vecais bērns naktī dzirdēja, ka kāds klauvē pie durvīm, bet mamma vīrieti nav laidusi iekšā. Pēc neilga laika, kaimiņi jau redzēja Jūlijas mirstīgās atliekas, noguldītas uz trotuāra.

"“Pamodos bez piecpadsmit minūtēm trijos, redzēju tur automašīnas, ātro palīdzību, reanimāciju. Tur stāvēja meitene, pajautāju, kas noticis, viņa teica, ka Jūlija sasitās. Jūliju es redzēju, kad viņa šeit gulēja jau apklāta," pauž kaimiņiene Terēze.

Teju vienlaikus, kad Jūlija zaudēja dzīvību, pārsimt metrus tālāk dega viņas ģimenes malkas šķūnis, kas atrodas saimes viensētā. Sievietes māte Marija nav spējīga notikumus atstāstīt, jo meitas zaudējums ir pārāk smags, bet viņas vīrs, Jūlijas patēvs Igors, cenšas aprakstīt visu, kas tovakar notika.

“Meita zvana, saka - jums kaut kas tur deg. Es paskatījos, tiešām deg. Viņa mēģināja skriet pie mums no savas kāpņutelpas, bet nokrita. Pēc tam man zvana kaimiņiene, aicinot mūs nākt uz meitas māju. Aizgājām uz centru, pie mums pienāca ārste un teica stiprinieties. Redzējām, ka meita apklāta ar celofānu, jau bija mirusi.” stāsta Igors.

Krustmāte Natālija saka, ka kāds, visticamāk, aizdedzinot ģimenes šķūni, izvilināja sievieti no dzīvokļa, jo citādi viņa ārā nenāktu.

“Jūlijas mazā meita teica, ka pa nakti kaut kas zvanīja, Jūlija neatvēra durvis. Pēc divām, trijām minūtēm sekoja zvans pa telefonu, ka ir ugunsgrēks, viņa aizskrēja turp, paņēma telefonu un atslēgas no mašīas, bet nepaspēja, viss notika tur,” stāsta Jūlijas krustmāte Natālija.

Radiniece vēl piemetina, ka gūtās traumas neatgādināja kritiena sekas. Bija griezumi sejā un rokās, kas vieš jautāt, no kā tādi varēja rasties?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas