Kā atklāj Linda, abi ar vīru raksta grāmatu par Latvijā pagatavojamiem libāniešu ēdieniem.
Viņa kā žurnāliste jau ilgāku laiku vēlējusies uzrakstīt grāmatu, taču nebija domājusi, ka tā būs pavārgrāmata, tomēr Lindai šī ideja ļoti patīk.
Hosams savukārt saka - pašlaik tiek plānots, ka grāmata iznāks vasaras beigās vai rudens sākumā, kad cilvēki atkal gribēs gatavot mājās un apgūt ko jaunu.
"Ir dažādas idejas, ar ko varētu receptes papildināt - varbūt ar informāciju no gastroenteroloģijas lauciņa. Sieva kopā ar dakteri gatavo ēst, un receptei klāt pievienots ārsta viedoklis. Manuprāt, labs projekts," pauda Abu Meri.
Viņš piebilda, ka ir domāts arī par savu restorānu un, iespējams, pēc dažiem gadiem tas būs.
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram kanālā.