Izskan baumas, kas atgadījies pie viesu nama, kur pērn notikusi apšaude

tautaruna.lv 30.augusts 2019, 11:35
 
F64 Photo Agency
Pirms teju gada Latvijas mediji ziņoja, ka Lažas pagastā pie viesu nama "Lejasreķi" notikusi apšaude, kurā cietuši trīs cilvēki. Kamēr policija turpina izmeklēšanu, tikmēr vietējie bauma par jauniem notikumiem šajā apkaimē.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka aizputnieki baumo, ka pirms pāris nedēļām viesu nama teritorijā bijis ievietots spridzeklis.

Aizputniece, kura vēlējās palikt anonīma, "Kurzemes Vārdam" pastāstīja, ka par spridzekli neko neesot dzirdējusi, taču zināja teikt, ka pirms kāda laika viesu nama teritorijā vairākām automašīnām ar Krievijas numurzīmēm pārdurtas riepas. "Par to mana paziņa bija uzzinājusi uzņēmuma interneta mājaslapā," teica sieviete. Vakar gan "Academy Vitality" mājaslapa nedarbojās.

"Biju dzirdējis par, iespējams, ievietotu spridzekli svara korekcijas centra "Academy Vitality" teritorijā, taču tās ir tikai baumas. Tas ir arī viss, ko esmu dzirdējis," sacīja Lažas pagasta pārvaldes vadītājs Andris Petrovics

."Academy Vitality" direktore Maija Atvare gan atteicās sniegt jebkādus komentārus un aicināja mediju vērsties ar jautājumiem Valsts policijā.

Tikmēr Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica informē, ka "lietā noris aktīvs darbs, policijai ir pavedieni, taču izmeklēšanas interesēs pagaidām nevaram sniegt detalizētāku informāciju. Šobrīd nevienai personai nav piemērots aizdomās turētā status. Attiecībā par cietušajām personām - pēc policijas rīcībā esošās informācijas neviena no tām vairs neatrodas ārstniecības iestādē."

Tiesa, komentārus saistībā ar iespējamo spridzekli svara korekcijas centrā Valsts policija nesniedza.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas