Latgalē krāpniece no vīriešiem "mīlestības vārdā" izkrāpj īpašumus un vairākus tūkstošus eiro

tautaruna.lv 6.augusts 2019, 19:30
 
Pixabay
Raidījums "Bez Tabu" jau iepriekš stāstīja par vīrieti no Preiļiem, kuru pamatīgi ap pirkstu aptinusi krāpniece. Izrādās, sievietes nagos krituši arī citi vīrieši.

Vēl pavasarī Jānis Broks no Preiļiem jaunas mīlestības vārdā šķīrās ne tikai no sievas, bet arī no prāvas saimniecības un privātmājas. Ne mazāku naudas summu viltīgās Evitas mīlestības vārdā zaudējis arī Rodrigo, stāsta raidījums.

Rodrigo atklāj, ka ar krāpnieci iepazinās spēļu zālē, kur viņš strādāja par apsargu. Vārds pa vārdam līdz pāris vienojas par kopdzīvi un sāk īrēt dzīvokli. Arī Rodrigo ausis sadzird nu jau veco dziesmu par grants ieguves karjeru un iesaistīšanos potenciāli izdevīgajā biznesā, taču šo ideju Rodrigo uzreiz nocērt pašā saknē, uzsverot, ka viņam tādas naudas nav.

No pērnā gada martam līdz šī gada martam pāris dzīvoja kopā Daugavpilī. Šajā pilsētā Evitai uzradušies vēl vairāki pielūdzēji, to atklāj Rodrigo. Vienā no reizēm Rodrigo pat netika dzīvoklī, taču pēc policijas ierašanās atklājies, ka miteklī atrodas svešs vīrietis.

Kamēr Evita aiz muguras dodas uz randiņiem ar citiem vīriešiem, izmantots arī Rodrigo maciņš. Atdodot banknoti pēc banknotes, nācies šķirties no teju 10 000 eiro. Pāra kopdzīvei Evita punktu pieliek ar zādzību. Tieši par to Rodrigo vēršas policijā, kur uzzina, ka uz Evitas pleciem esot vairākas ierosinātas lietas dažādos Latvijas nostūros. Rodrigo drīz vien ievieto sociālajā tīklā “Facebook” Evitas fotogrāfiju ar piezīmi, ka meklē šo sievieti.

Atsaucās arī kāds vīrietis no Jēkabpils, kurš gan nevēlējās atklāt savu identitāti. “Viņa dzīvoja ar mani un vēl četriem vīriešiem,” saka Rodrigo.

Līvānietis vēlas panākt taisnību un pasargāt citus bēdubrāļus no Evitas mantkārīgajiem nagiem. Apkrāptais vīrietis ir pārliecināts, ka Evitas krāpniecības iemesls ir azartspēles, proti, viltīgā sieviete esot ļoti iecienījusi spēļu automātus.

Beidzamo reizi Rodrigo ar Evitu sazinās nedēļu atpakaļ, saņemot solījumus par naudas atdošanu. Pie lielās bagātības viņa tikšot pēc tam, kad sarakstīsies ar jauno “mīlu”.

Bez Tabu izdodas sazināties arī ar Evitas bijušo vīru, ar kuru kopā nodzīvoti aptuveni 15 gadu. Šīs laulības laikā Evitai piedzimst trīs meitas. Māte ik pa laikam sazvanās ar jaunāko atvasi. Tikmēr bijušais vīrs atklāj, ka Evita savulaik azartspēļu zālēs jau nospēlējusi visu viņu saimniecību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas