Ekspremjera meita netiek vaļā no uzmācīgiem vīriešiem

tautaruna.lv 6.augusts 2019, 9:05
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Bijušā premjera Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane turpina cīņu ar uzmācīgiem vīriešiem, kuri ne tikai šauj pār strīpu uzmācoties sievietei uz ielas, bet arī sūta uzmācīgas ziņas sociālajos tīklos.

"Ko darīt situācijā, kad ir svešs cilvēks, kurš nemitīgi raksta Facebook, bloķēju, tagad taisa Instagram un te jaunus profilus, lai komunicētu ar mani? Nekad neesmu atbildējusi. Šodien arī zvanīja man uz telefonu ar “no caller ID”, sāk palikt loti nekomfortabli," mikroblogošasnas vietnē Twitter piektdien rakstīja Nikola.

Vēl maijā Nikola rakstīja, ka viņai no aizmugures pienāca kāds vīrietis un uzsita pa plecu. "Neliels ieteikums. Ja uz ielas vēlies pieiet pie meitenes, tad to jādara no priekšpuses, nevis no aizmugures uzsitot pa plecu. Dabūju mini sirdstrieku, plus gandrīz ielēju vinam karstu kafiju sejā," maija vidū Twitter rakstīja Krištopane.

"Džeks pienāca no mugurpuses, uzsita pa plecu, apķēra aiz vidukļa un pagrieza pret sevi. Tai momentā gandrīz lija kafija sejā, bet norāvos. Protams, ka sekoja arī vārdi, “Hey mazā, man patīk tavs skolniecītes stils” (biju melnā kleitā līdz celim un Vans botās, kā arī oversized džinsu jakā). Tas bija gaišā dienas laikā pie Laimas Pulksteņa. Tas viss jau ir ok, skarties un taustīties svešai uz ielas klāt," jūlijā ar jaunu gadījumu dalījās Nikola.

Nikola sociālajos tīklos bieži saņem komplimentus par savu izskatu. Tāpat Nikola dalās ar iedvesmojošām fotogrāfijām - svīst sporta zālē un parāda, kādas pārmaiņas piedzīvojusi, atbrīvojoties no liekā svara.

Jau ziņots, ka Krištopane ar sociālo tīklu palīdzību paziņoja, ka šķiras no mīļotā puiša Laura Zvirbuļa, ar kuru kopā bija trīs gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:25

Jaunākās diskusijas