Sieviete atklāj biedējošus blakusefektus, ko radījuši krūšu implanti

tautaruna.lv 27.jūlijs 2019, 21:14
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay
Sieviete apgalvo, ka četrus gadus cietusi no sāpēm vēderā, asiņojošām acīm un hroniska noguruma, līdz izņēmusi sev krūšu implantus.

Sieviete raidorganizācijai BBC apgalvojusi, ka pēc krūšu palielināšanas operācijas cietusi no vairākiem tās radītiem blakusefektiem.

Pēc operācijas sievietei bijis grūti pat rakstīt ar pildspalvu, jo tas viņu nogurdinājis. Viņa pastāvīgi cietusi sāpes un devusies uz slimnīcām, taču ārsti apgalvojuši, ka tam nav nekāda sakara ar krūšu implantiem.

Pēc četriem gadiem, sieviete atklājusi, ka vēl tūkstošiem sieviešu ir cietušas no līdzīgiem simptomiem. Pirms gada sieviete krūšu implantus izņēmusi un visi sāpīgie simptomi acumirklī pazuduši.

Ārsti norādījuši, ka maz tiek runāts par krūšu implantu slimību, jo nav pierādīts, ka silikons kaitētu ķermeņa audiem vai izsauktu šādus simptomus.

Jau vēstījām, ka latviešu fitnesa modele Paula Freimane sociālajā tīklā Instagram atklāti pastāstījusi par piedzīvotajām veselības problēmām, kuras radīja krūšu implanti. Sieviete implantus vēlējusies nomainīt, taču rezultātā tie tika izņemti pavisam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas