Karalienei un princim Čārlzam ceļojumos vienmēr līdzi jāņem kāda ļoti savāda lieta

tautaruna.lv 27.jūlijs 2019, 17:30
 
AFP / Scanpix/LETA
Britu karaliskā ģimene vienmēr izcēlusies ar saviem savādajiem noteikumiem un principiem, kas dzelžaini jāievēro tās locekļiem. Atklājies vēl kāds ļoti savāds priekšmets, kam vienmēr jābūt līdzi karalienes Elizabetes un prinča Čārlza bagāžā.
Izrādās, ka karalienei Elizabetei un princim Čārlzam vienmēr garākos ceļojumos jāņem līdzi soma ar savām asinīm. Karalienei un viņas mantiniekam ceļojumos līdzās vienmēr ir ārsts, tādejādi viņiem vienmēr būs iespējams veikt asins pārliešanu pat vietās, kur nav iespējams tās piegādāt.

Karalienei ceļojumos līdzi vienmēr ir arī ziepes ar priežu aromātu, ierāmētas ģimenes bildes, "Harrods" cīsiņi, džins, miežu cukurs un tējkanna. Tāpat karalienei vienmēr ir līdzi pašas tualetes papīrs, kuru atļauts ir lietot tikai viņai.

Pēc protokola princis Viljams nedrīkst lidot vienā lidmašīnā ar saviem bērniem, taču, kā zināms, šo noteikumu princis pārkāpj. Tāpat karaliskās ģimenes locekļiem vienmēr bagāžā jābūt melnam tērpam, gadījumā, ja ceļojuma laikā nomirst kāds no karaliskās ģimenes locekļiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:20

Jaunākās diskusijas