Atklājies, ka Keitas un Viljama bērni brālēnu Ārčiju nesatika divus mēnešus

tautaruna.lv 27.jūlijs 2019, 12:16
 
AFP / Scanpix/LETA
Izrādās, ka Prinča Viljama un Keitas Midltones bērni princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss savu mazo brālēnu - prinča Harija un Meganas Mārklas dēlu Ārčiju - pirmo reizi redzēja tikai jūlijā.

Bērni pirmo reizi redzējuši savu brālēnu tikai tradicionālajā labdarības polo mačā, kur sacentās viņu tēvi, vēsta Daily Mirror.

Mazajam Ārčijam polo mačs bija pirmā publiskā parādīšanās sabiedrībā kopš viņa privātajām kristībām, kurās Viljama un Keitas bērni nepiedalījās.

Polo mačā Viljams un Harijs spēlējuši pretējās komandās, rezultātā uzvarot Viljama komanda. Tā bija pirmā reize, kad abi brāļi šogad piedalījušies vienā pasākumā pēc baumām par viņu sievu nesaskaņām.

Domājams, ka Ārčija vectēvs princis Čārlzs ar sievu Kamillu arī mazdēlu ieradzījuši tikai vairākas nedēļas pēc viņa dzimšanas.

Jau vēstīts, ka pēc mazā Ārčija nākšanas pasaulē, Keitas un Meganas attiecības būtiski uzlabojušās. Abas ne vien apmeklējušas Vimbldonas tenisa turnīru, bet arī teju katru dienu sarakstās par jautājumiem, kas saistīti ar bērnu audzināšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:15

Jaunākās diskusijas