Invalīds, kura labajai rokai ir vien trīs pirksti, ilgstoši nevar atrast darbu

tautaruna.lv 22.februāris 2019, 7:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Dzintars sociālajā tīklā Facebook dalījies ar pavisam skumju stāstu, atklājot, ka tādēļ, ka viņa labajai rokai trūkst divu pirkstu, viņu nekur negrib pieņemt pastāvīgā darbā.
"Man ir 51 gads un esmu 3. grupas invalīds, labajai rokai trūkst 3 pirkstu, bet funkcionalitāti tas neietekmē. Tāpēc mani negrib nekur ņemt pastāvīgā darbā. Esmu ieguvis rūpnīcas katlu kurinātāja, virpotāja un TR2 traktortehnikas vadītāja profesijas, ir iemaņas darbā pie daudzzāģa, vertikālā lentzāģa, kā arī darbā noliktavā ar auto, elektro iekrāvēju, bet darbā nekur neņem," atzīst Dzintars.

Viņš lūdz līdzcilvēku palīdzību, jautājot pēc darba vakanču ieteikumiem vai vismaz kādas haltūras, lai viņam būtu iespēja nopelnīt naudiņu. "Man jāuztur otra pusīte, 2 kaķi un suns," raksta Dzintars.

Facebook/ekrānšāviņš

Cilvēki komentāros neskopojas ar darba vietu ieteikumiem un lūdz vīrieti sākt vākt ziedojumus, lai varētu iegādāties protēzes. "Dāvis Bertāns bez 2 pirkstiem spēlē NBA un viņam ir speciālas ierīces, kas kompensē pirkstu trūkumu. Ja nu vienīgi, ja pirksti zaudēti kādā no tiem daudzajiem darbiem ar mehānismiem - virpotājs, lentzāģa operators," raksta Karīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas