Internetā atkal uzradies kāds "labvēlis", kas labprāt kādam atdotu savas bagātības

tautaruna.lv 22.februāris 2019, 16:50
 
F64
Ar portālu nra.lv sazinājās vairāki lasītāji, kas informēja, ka apritē interneta vidē atkal parādījušās vēstules, kur kāds "labvēlis" gatavs atdot savas bagātības kādām citam - tāpat vien aiz labas sirds.

Kādreiz šādas vēstules bija ļoti bieži izplatītas, tagad krietni retāk, jo laikam cilvēki uz tām vairs neatsaucas tik naksi, jo sapratuši - bagātību vietā viņš var iekulties vien nepatikšanās.

Lūk, vēstures saturs! (nelabota versija)

Cienījamais partneris,

Man ir biznesa / labdarības piedāvājums, un es ceru, ka esat gatavs un spējīgs apstrādāt ieguldījumus līdz pat divdesmit septiņiem miljoniem eiro (EUR 13 500 000,00). Šis lēmums ieguldīt savā valstī labdarības darbam tika pamatots ar nepieciešamību veikt manu vēlo sievu, kas vēlas ieguldīt kādu naudu savā valstī Ekonomikā tādā veidā, kas dos peļņu, un ieņēmumi tiks izmantoti, lai atbalstītu cilvēkresursu attīstība, labdarības darbs, kas apmierinās mazākas privilēģijas jūsu sabiedrībā.

Mana sieva, kas ir bārenis, ir vēlējusies atgriezties sabiedrībā, kas viņai visu deva, neskatoties uz viņas nelaimi, kas ir bāreņa.

Es esmu 75 gadus vecs, grūtā cilvēks, pensionēts izpilddirektors un Synt fondu priekšsēdētājs. Management INC Es pašlaik cieš no „hroniskas obstruktīvas plaušu slimības” HOPS, un, ņemot vērā savu slikto veselību, es nolēmu veikt vēlās sievas vēlmes, pirms būs par vēlu, un es nācu klajā ar ideju meklēt ikvienu manas vēlās sievas valstī, lai strādātu ar šo projektu, jo esmu vājš un bez bērna, es tikai meklēju uzticamu un spējīgu roku, kas var ieguldīt naudu dzīvotspējīgā biznesa uzņēmumā, kas radīs darbavietas un pēc tam izmantos peļņu, lai atbalstītu labdarību un bērnu nama mājas jūsu valstī.

Ja esat ieinteresēts veikt šo uzdevumu manai vēlājai sievai, un es reaģēju, cik ātri vien iespējams:

Ar laba vēlējumiem

Edward Grant kungs. Wolfgang.

Priekšsēdētājs, priekšsēdētājs
Synt Funds Management Inc.
38 Ernest Street St. Andrews
NB E5b 2e1

*******
Esi uzmanīgs! Neatbildi uz šādām vēstulēm!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas