Sieviete neizpratnē: Lietū un tumsā pašvaldības policisti pabrauc garām raudošai meitenei

Portāls nra.lv 8.oktobris 2017, 11:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Teju trīs tūkstoši sociālā tīkla facebook lietotāju dalījušies ar kādas sievietes publicēto stāstu, kurā viņa atklāj, ko šonedēļ piedzīvojusi Liepājā un izteikusi kritiku Liepājas pašvaldības policijas darbiniekiem.
"Vakar vakarā nācās sastapties ar kādu ļoti dīvainu un diezgan smagu situāciju Ap 12:00 naktī, braucot prom no Liepājas pa Brīvības ielu , pa ceļam priekšā man brauc Liepājas Pašvaldības policijas busiņš, netālu no tur esoša auto servisa pa ietvi diezgan ātra solī soļo meitene ar mugursomu.. Meitene bija labi ģērbusies, var teikt, ka labi kopts un audzināts bērns. Neskatoties uz to, ka pulkstenis ir jau pāri pusnaktij , viņa neizskatījās pilngadīga, un pēc manām domām pašvaldības policijai būtu vispār jāpastājas un vismaz jāapvaicājas vai viss ir labi . Bet šie mierīgu sirdi pabrauca garām, mazliet pabraucot gar meiteni samazināju ātrumu, apskatoties spogulī varēja redzēt, ka meitenei sejā ir asaras vai kas cits , nekavējoties izlēmu apstāties .Meitene manu auto redzot apstājoties, palika kā iemieta zemē un nekustējās. Kad izkāpu no mašīnas meitenes acīs tiešām bija redzamas asaras un satraukums," informē ieraksta autore.

Sastaptā meitene nav bijusi ne alkohola, ne narkotisko vielu reibumā. Izrādās, ka viņa atbraukusi no Rīgas ar pēdējo autobusu un aizmigusi. Pamodusies tikai M.Ķempes ielā. Meitene parādījusi arī autobusa biļeti. Uz jautājumu, kāpēc viņai šādā vēlā vakara stundā nav atbraukuši pakaļ vecāki, sastaptā jauniete atklāti atbildējusi, ka dzīvo kopā ar mammu un viņa ir ratiņkrēslā. Tomēr mamma viņu ļoti gaida un ik pēc 10 minūtēm ar meitu sazinās. Meitene arī paskaidrojusi, ka viņa raud, jo ir ļoti bail un ir tumšs.

"Uz jautājumu, cik tālu tev vēl jāiet meitene atbildēja :dzīvoju pie slimnīcas. Ja iešu apkārt apmēram 40min ,ja iešu caur mežu 30min . Tad nu viss ,man bija vienalga, ka pašai vēl ir jābrauc 300km, teicu meitenei, lai kāpj mašīnā, aizvedīšu mājas viņu, jo uz ielas vienu viņu pamest vairs sirdsapziņa neļāva , jo nezinu, kas vēl varēja notikt."

Sieviete meiteni aizvedusi mājās. Pretī viņa saņēmusi smaidu, apskāvienu un abas apmainījušas ar kontaktinformāciju.

"Braucot prom no meitenes aizdomājos par to, vai bija jāpstājas man vai tomēr pašvaldības policijai ,un kas būtu, ja es tur nebūtu braukusi garām . Vai tiešām policijai ir vienalga? Vai nepietiek, ka pazūd daudz jaunieši? Publisks fuj Pašvaldības policijai," norāda ieraksta autore.

"Bet man ir kāds lūgums citiem ,ja jūs redzat ,ka ir vēls un bērns, jaunietis ir viens uz ielas ,lūdzu apstājies, apvaicajies vai viss ir labi, jo tas maksimums aizņems 10 minūtes."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas