Tuvinieki neziņo par vīrieša pazušanu, jo neuzticas policijai

Portāls nra.lv 8.oktobris 2017, 14:34
 
Ekrānšāviņš no raidījuma "Degpunktā" sižeta
Ir pagājuši jau vairāki mēneši kopš Staicelē pazudis 52 gadus vecais Verners Pētersons. Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka viņa mamma ar asarām acīs atceras to brīvdienu, kad pēdējo reizi redzējusi dēlu. Tiesa, policijai par dēla pazušanu nav ziņots, jo neuzticas tai.
Ernas kundze atceras, ka kādreiz viņas dēls bija teicis, ka viņam ir šausmīgi apnicis dzīvot. Dēls neesot varējis paciest, viņaprāt, bezjēdzīgo dzīvi. "Nopelnīt neko nevar, nauda tad vajag, drēbes tad vajag. Viņam meitas iepriekš atvedušas divas lielas somas ar džemperiem un citām lietām. Es neteikšu, ka viņas nerūpējās par tēvu. Viņas palīdzēja, jo naudiņas bija patiešām maz," sarunā norāda 52 gadus vecā Vernera māte.

Tieši šī iemesla dēļ Verners esot devies labākas dzīves meklējumos. Iespējams, devies uz ārzemēm, iespējams, kļuvis par klaidoni. Netiek izslēgta arī iespēja, ka vīrietis padarījis sev galu.

Ernas kundze joprojām izmisīgi cer, ka uzzinās, kas noticis ar dēlu. Tiesa, Vernera telefons jau vairākus mēnešus kā klusē. Agrāk dēls strādājis par mežcirtēju, bet jau sen kā darbā nav manīts. Arī ar bijušo sievu un meitām nav sazinājies.

Ja zināt, kur šobrīd atrodas 52 gadus vecais Verners, zvaniet viņa mātei pa tālruni 25 66 50 01.

Avots: Raidījums "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas