Ko par Zeltiņu domā viņa paša ģimene

tautaruna.lv 18.aprīlis 2023, 20:30
 
Ādolfs Mārtiņš Krauklis/F64
Gaviļmeistars Renārs Zeltiņš, kā viņš pats sevi atzinis neskaitāmās intervijās, žurnālā "Santa" aprīļa numurā dalās par to, kas viņš īsti ir.

Uz jautājumu: kā tevi raksturo tava ģimene, dažādu pasākumu un TV raidījumu vadītājs, ir lūdzis atbalstu saviem mīļākajiem dzīves cilvēkiem.

"Pašam slinkums domāt, tāpēc pavaicāju ģimenei, kā viņi mani raksturotu. Mīļā meitiņa domā, ka esmu mīļš, drošsirdīgs, spēlīgs, smaidīgs jokdaris."

Dārgā sieva domā tā:

Mūsu ģimenes pacietīgākais un mierīgākais visu situāciju balsts. Uzjautrinātājs, smīdinātājs. Gandrīz vienmēr ( ar dažiem izņēmumiem ) gatavs dalīties ēdienos, mantās, laikā. Neticami atsaucīgs uz aicināšanu spēlēties, lasīt vakara pasakas meitai, palīdzēt atnest, izdarīt, padot visu, ko lūdzam. Uzmanīgs, pārsteidz un apdāvina ne tikai ar ziediem un dāvanām, bet arī ar vārdiem, darbiem, novērtējumu. Renāram ir plaša sirds un milzīga mīlestība pret mums, kuru var just ikvienā elpas vilcienā.

Vienmēr padomās, parūpēsies un pārsvarā pieņems lēmumus par labu mums visiem, nevis sev. Ar viņu vienmēr ir interesanti, aizraujoši, piepildīti. Neskatoties uz laiku, ko velta ģimenei, pats vienmēr pagūst padomāt par to, kā izskatīsies, ko iegūt savai labsajūtai un kā sevi profesionāli pilnveidot. Prasīgs pret sevi un citiem darba jautājumos, ar augstiem standartiem. Pieklājīgs un šarmants, vitāls un sirsnīgs. Uzticams draugs un mīļotais cilvēks, secina Ieva Zeltiņa žurnālā.

Zināms, ka 2017. gada 7. jūnijā Renārs kopā ar mīļoto sievieti, tolaik vēl gan -Ievu Kohu, mija gredzenus, un jau novembrī sagaidīja pirmdzimto meitiņu Emmu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas