Carnikavā notikusi aukstasinīga slepkavība

tautaruna.lv 1.februāris, 4:30
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Traģiski noslēdzās kādas kompānijas kopīga iedzeršana Pierīgā – savstarpēju nesaskaņu dēļ viens no pudeles brāļiem izmantoja auksto ieroci, lai atņemtu dzīvību savam paziņam, vēsta "Degpunktā".
Vietējais iedzīvotājs atklāj, ka notikušais ir tikai un vienīgi sekas alkohola lietošanai.

“Pēdējo glāzīti izdzēra upuris, un bēdīgi, ko lai citu saka. (Jaut: Tad principā kaut ko dzērumā nesadalīja?) Tā es sapratu, jā. (Jaut: Tāds kārtīgs vietējais iedzīvotājs bija?) Nezinu. Dūrējs vai upuris? (Jaut: Dūrējs?) Gadiem esmu redzējis, ka viņš te staigāja apkārt. Staigāja apkārt, lamājās. Upuri gan es nezinu, nav ne jausmas, kas viņš ir,” pastāsta carnikavietis.

Ja iespējamais slepkava Carnikavā bija labi zināms, tad upuris visiem ielas iedzīvotājiem ir svešs. Policiju uz notikuma vietu izsauca aizdomās turamais ar vēl kādu vīrieti, viņu kopīgo paziņu, kurš nozieguma brīdī atradās turpat.

“Notikuma vietā ieradās Ādažu novada pašvaldības policisti un Valsts policijas (VP) Pierīgas Ziemeļu iecirkņa likumsargi un diemžēl saņemtā informācija apstiprinājās. Mājā atradās 1973. gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Notikuma vieta policija aizturēja 1963. gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par šo noziegumu. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta - par slepkavību,” skaidro VP pārstāve Gita Gžibovska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:28

Jaunākās diskusijas