Britu karaliskās ģimenes loceklei atklāj vēzi

tautaruna.lv 1.februāris, 3:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Jorkas hercogienei Sārai Fērgusonei, bijušajai princeses Diānas draudzenei, tika diagnosticēts ādas vēzis tikai pāris mēnešus pēc krūts vēža ārstēšanas. Jorkas hercogienei tika noņemta dzimumzīme, kas izrādījās ļaundabīga melanoma, visnopietnākais ādas vēža paveids, ziņo Daily Mail.
Melanoma tika atklāta pēc tam, kad 64 gadus vecajai sievietei pagājušajā gadā tika veikta krūšu operācija, ārstējot krūts vēzi.

Sārai Fērgusonei pagājušajā gadā operācijas laikā tika noņemtas vairākas dzimumzīmes, un viena no tām izrādījās ļaundabīga.

Prinča Endrjū bijusī sieva pēdējās nedēļas pavadījusi Austrijā luksusa klīnikā MAYRLIFE pēc Ziemassvētku svinēšanas ar karalisko ģimeni Sandringemā. Šī klīnika ir iecienīta slavenību vidū: tur iepriekš ārstējās Naomi Kempbela, Kārlija Klosa un Rebela Vilsone.

Ir ccerība, ka vēzis tika konstatēts pietiekami agri, lai Sārai nebūtu nekādu problēmu, taču viņai būs jāveic papildu testi, lai noteiktu, vai tas ir izplatījies.

Jorkas hercogienes Sāras Fērgusones pārstāvis sacīja: "Pēc tam, kad Sārai, Jorkas hercogienei, šovasar tika diagnosticēts krūts vēzis agrīnā stadijā, tagad ir diagnosticēta ļaundabīga melanoma. Viņas dermatologs lūdza noņemt un analizēt vairākas dzimumzīmes tajā pašā laikā, kad tika veikta rekonstruktīvā ķirurģija pēc mastektomijas. Un viena ir identificēta kā vēzis. Viņai tiek veikta turpmāka izmeklēšana, lai pārliecinātos, ka tas ir konstatēts agrīnā stadijā. Bažas rada tas, ka ādas vēzis tiek atklāts tik drīz pēc krūts vēža ārstēšanas, bet hercogiene ir labā noskaņojumā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas