Atklāj detaļas par šausmīgo slepkavību Balvos

tautaruna.lv 20.decembris 2023, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / Dāvis Ūlands/F64
Pirms vairākām dienām uz ielas Balvos tika atrastas 55 gadus veca vīrieša mirstīgās atliekas. Bija redzams, ka cilvēkam pirms nāves nodarīti smagi miesas bojājumi, vēsta "Degpunktā".

Jaunatnes ielas iedzīvotājs Jurijs blakus mājas iemītnieku labprātāk redz ejam, nekā nākam. Kopš 32 gadus vecā vīrieša tēvs gāja bojā, dēls ievācās mantotajā vienstāva ēkā un taisīja nepatikšanas. Kaimiņu Juriju īpaši kaitināja nepārtrauktā piekasīšanās.

“Es īpaši ar viņu centos nesaistīties, izvairījos, kā varēju un mācēju. Viņš bija uzmācīgs ar saviem lūgumiem aizdod šo, aizdot to” neslēpj kaimiņš Jurijs, kas aizdeva slepkavām ķerru.

Izrādās, ķerru kaimiņš aizņēmās, lai paklusām pārvietotu noslepkavota vīrieša līķi. Par to, kā tika izmantots viņam piederošais priekšmets, Jurijs uzzināja tikai no likumsargiem.

Pirms Jurijs bija spiests skaidroties ar policistiem, dzeršana kaimiņu mājā notika vairākas dienas pēc kārtas. 32 gadus vecais vīrietis bija uzaicinājis ciemos par sevi divus gadus jaunāku draugu un 22 gadus vecu sievieti.

Apkārtējie stāsta, ka noslepkavotais vīrietis nama saimniekam bija pazīstams un šad tad par samaksu pļāva pagalmā zāli. Šoreiz, upuris bija pievienojies izklaidēm, bet vecuma grupā īsti neiederējās - trešais ciemiņš bija 55 gadus vecs.

Kaimiņš Jurijs atminas, ka pie kaimiņa nāca, gāja un nebija saprotams, ko viņi tur darīja.

Alkohola lietošanas laikā, vecākais no paziņām bija pamanījies nokaitināt abus jaunākos vīriešus un par to saņēma sodu. Varmākas uzbruka upurim, nodarot smagus miesas bojājumus. Pēc tam, sišana turpinājās vairākas dienas, līdz cietušais no traumām mira. Vardarbīgais kaimiņš tiek saukts par bungātāju. Visticamāk tāpēc, ka bieži klauvē pie kaimiņu durvīm, lūdzot risināt savas problēmas.

“Tas bungātājs, es dzirdēju, ka ar ķerru uz Skolas ielu aizstūmis. Ielikuši ķerrā un vai viņš viens stūma, vai vairāki, bet uz Skolas aizstūmuši,” stāsta Jaunatnes ielas iedzīvotājs Māris un piebilst, ka mērķis bija: “Tālāk no grēka. Tam bungātājam vajag uzprasīt, ko viņš domāja.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas