Madara Raabe nespēj vienoties ar Jāni par laulībām baznīcā

tautaruna.lv 20.decembris 2023, 5:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Madara Raabe un Jānis Sniedzāns kārtojot savu mājas biroju aizrunājas par potenciālajām kāzām. Tiesa, pāra starpā izvēršas domstarpības - kurš pāries otra reliģiskajā ticībā, lai varētu laulāties baznīcā?

Šova “Slavenības. Bez filtra” dalībnieki Madara Raabe un Jānis Sniedzāns pēdējās nedēļās aktīvāk sāk plānot un runāt par savām nākotnes kāzām, kas liek jautāt, vai tuvākajā laikā gaidāms kāds saviļņojošs notikums? Pagaidām pāris vēl klusē, taču kādā no šova sērijām, pārvākšanās laikā, abi apspriež, kuram būtu jāmaina ticība, lai kāzas varētu notikt baznīcā.

Mainīt reliģiju vai ko, es noteikti nemainītu, man tas ir no bērnības. Es esmu pareizticīgs!

Jānis ir kategoriski pret reliģijas maiņu, kas vien liek secināt, ja laulības notiks baznīcā, tad Madarai būs jāpāriet pareizticībā.

Sarunas laikā Madara atklāj interesantu faktu, ka ticības jautājumi viņas ģimenē nav pašsaprotami, jo viņa ir vienīgā, kas vēlējusies piederēt kādai reliģijai.

Savā ģimenē es biju pirmā, kas izdomāja, ka vēlas ticību, man tas bija īpaši, man tas bija svarīgi.

Kanāls STV Pirmā! pagājušajā nedēļā savā sociālo tīklu kontā publicēja ierakstu, kurā aicināja skatītājus minēt, kura no trim šova dalībniecēm, Elīna Pakalne, Magone Liedeskalna vai Madara Raabe, sezonas beigās apprecēsies. Madaras un Jāņa pārrunas liek aizdomāties, vai pavisam drīz dzirdēsim kāzu zvanus. Šova veidotāji pagaidām vēl neatklāj, kurš pāris precēsies, vien min, ka kāzas būs vērojamas no 19. decembra līdz 21. Decembrim kanālā STV Pirmā!, kad pašmāju realitātes šovam noslēgsies devītā sezona.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas