Siliņas izteikumi sadusmojuši sabiedrību

tautaruna.lv 20.decembris 2023, 17:07
 
MN
Satraukumam par pasu cenu dubultošanos nav pamata, jo visiem iedzīvotājiem šis dokuments nav nepieciešams, intervijā TV3 izteicās premjere Evika Siliņa (JV).

E. Siliņa atzina, ka plānotais pasu cenu pieaugums ir būtisks, tomēr lielam satraukumam neesot pamata, jo šo dokumentu visiem cilvēkiem nevajagot - tā esot nepieciešama tikai tiem, kas grib ceļot uz trešajām valstīm, tātad viņiem esot gana daudz naudas, lai to atļautos.

Šie izteikumi sadusmojuši sabiedrību.

"E.Siliņa: “Labā ziņa ir tā, ka nevajag katram cilvēkam pasi Latvijā.” Ja vari ceļot uz trešajām valstīm, vari atļauties arī pasi. Nu tā var aizrunāties vēl tālāk - katram cilvēkam Latvijā nevajag iet uz koncertu vai kino, nevajag velosipēdu, grāmatas vai lašmaizīti brokastīsm," vietnē "X" aizdomājas Zane.

Dace: Pag, bet bija taču viens no valdības, kurš teica - nav tak obligāti jāiet uz teātri - Kariņš, Pavļuts? Neatceros. Bija kovidlaiks gan.

Artis: Jā, staļina laikā laukos kolhozniekam pases nebija vispār!

Cilvēks: Es tā parēķināju un sapratu, ka nevaru atļauties Eviju Siliņu par premjerministri, viņa man ir par dārgu. Ar visām viņas dārgajām pasēm. Mazliet jānomierinās un jāiet http://latvija.lv/PV parakstīties par Saeimas atlaišanu. Tas gan nenozīmē, ka balsošu par Šleseru.

Agris: Viņa tādu tekstu izstūma jau pirmajā premjerēšanas dienā. Vidusslānis-aizbraukt ceļojumā un varbūt aiziet pie ārsta.

Irēna: Nekorekta fūrija

Ainārs: Visiem tikai nodokļi jāmaksā! Pērejais viss nav obligāti, varam neuztraukties!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas