Atklāj detaļas par traģisko avāriju uz Vidzemes šosejas

tautaruna.lv 20.decembris 2023, 3:00
 
F64
Brīvdienas ceļu satiksmē bija traģiskas. Notika vairākas smagas avārijas. Viena no tām sestdienas rītā uz Vidzemes šosejas Siguldas pagastā. Pagaidām nenoskaidrotos apstākļos saskrējās smagā automašīna ar vieglo transportlīdzekli. Diemžēl divi cilvēki gāja bojā un vairāki tika smagi ievainoti, vēsta "Degpunktā"/

Rīta pusē notikušās avārijas sekas likvidēja līdz pat vakaram. Lai no grāvja izvilktu abas sadragātās automašīnas, likumsargiem bija nepieciešams slēgt satiksmi. Pirmo, ko autoevakuators aizveda, bija vieglais spēkrats. Šobrīd zināms, ka sadursme starp kravas automašīnu “Volvo” un “Nissan” notika ap pulksten vienpadsmitiem no rīta. Kādu iemeslu dēļ transportlīdzekļi saskrējās, pagaidām nav zināms, to mēģina noskaidrot izmeklētāji.

Savukārt NMPD pārstāve Arita Freimane informē par negadījuma detaļām. “Ierodoties notikuma vietā, secinājām, ka divi cilvēki diemžēl ir gājuši bojā un viņus glābt vairs nebija iespējams, savukārt vēl četrus cilvēkus mediķi nogādāja slimnīcā ar smagām un vidēji smagām traumām turpmākās palīdzības saņemšanai,” skaidro Freimane.

Dzīvību zaudēja abu spēkratu vadītāji. Viņu mirstīgās atliekas no transportlīdzekļiem atbrīvoja ugunsdzēsēji glābēji. Arī vienam no “Nissan” pasažieriem bija nepieciešama glābēju palīdzība, lai izkļūtu no samīcītā auto. Trīs pasažieri spēja izlīst no “Nissan” paši. Kad jau kļuva tumšs, avārijas vietā bija manāma liela rosība. Uz ceļa stāvēja vairāki spēkrati, un cilvēki ar maisiem devās pie fūres, lai savāktu izbirušās granulas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas