Vecmīlgrāvī, iespējams, notikusi slepkavība; ko stāsta vietējie?

tautaruna.lv 5.septembris 2023, 13:15
 
F64
Vecmīlgrāvī pie vienas no daudzstāvu mājām Emmas ielā vakar pulcējās kupls skaits likumsargu, tostarp kriminālistikas eksperti. Vietējie spriež, ka vienā no dzīvokļiem notikusi slepkavība, bet policija šobrīd izmeklēšanas nolūkos izvairās no plašākiem komentāriem, nonāvēšanas faktu nedz noliedzot, nedz apstiprinot, vēsta “Degpunktā”.

Pirmajā stāvā ir aizzīmogotas divu dzīvokļu durvis, vienas no tām uzlauztas, savukārt pie otrām pielikta apbedīšanas biroja vizītkarte. Skaidrība par to, kas ēkā notika, īsti nav nevienam šodien sastaptajam mājas iedzīvotājam. Tomēr tas, ka noticis noziegums, bija nojaušams pēc kuplā operatīvo dienestu skaita, kas adresē uzkavējās vairākas stundas.

“Kaut ko dzirdēju. Tur bija policija, kad gāju ārā ar suni. Trīs mašīnas bija. Kādu tur sadūra, nesadūra. Vienu es tur pazinu. Nezinu, viņu vai ne viņu sadūra,” spriež vietējais iedzīvotājs.

“Es tā sapratu, ka kādu nogalināja. Es nevaicāju sīkāk. Nezinu, neesmu informēts, kāpēc nogalināja,” stāsta mājas iedzīvotājs.

“Runā, ka sākumā ātrā palīdzība atbrauca, tad policija, pēc tam vēl viena atbrauca. Turpu, šurpu staigāja. Pēc tam līķvedējs. Nav nekāds pārsteigums. Dzēra un acīmredzot kaut ko nesadalīja. Nezinu, nezinu. Man kaimiņi teica, ka vakar tur kaut kas bija, bet kas tur bija, nevar saprast,” stāsta mājas iedzīvotāja.

Arī internetā apkārtnes iedzīvotāji dalās ar līdzīgiem viedokļiem.

“Atrasts līķis, pagaidām nav zināms, kas noticis, bet pēdējās piecas dienas ar viņu kopā “tusējās” viņa draugs “zeks”, kurš tikko atbrīvots no cietuma,” norāda kāds zinātājs.

“Parasts sadzīves skandāls, alkoholiķi nevarēja sadalīt, kurš ies pēc papildporcijas. Dabīgā atlase. Galvenais, ka neviens no normāliem cilvēkiem nav cietis,” spriež vēl kāds sociālo tīklu lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas