Atklāj detaļas par šausmīgo slepkavību Latgalē

tautaruna.lv 5.septembris 2023, 2:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Mēneša laikā – no maija beigām līdz 28. jūnijam – Latgalē trīs dažādās vietās tika atrastas vairākas cilvēka ķermeņa daļas. Policija uzsāka izmeklēšanu un noskaidroja mirušā vīrieša identitāti. Ceturtdien tika aizturēti divi iespējamie slepkavas, kas līķi sadalījuši gabalos, vēsta "Degpunktā".

Pēc zvērīgās slepkavības 64 gadus vecā vīrieša mirstīgās atliekas tika iemestas upē. 27. maijā Nīcgales pagasta iedzīvotāji ieraudzīja vīrieša atdalīto galvu, kas mētājās Daugavas krastā. Policijas darbinieki uzsāka izmeklēšanu tajā pašā dienā.

Pēc divām nedēļām netālu no vietas, kur iepriekš mētājās galva, tika atrastas arī citas vīrieša ķermeņa daļas - divas kājas. Vēl pēc 18 dienām Daugavā pāris kilometru tālāk, Līksnas pagastā, uzpeldēja cilvēka rumpis.

Ceturtdien 58 un 55 gadus vecie slepkavnieki tika apcietināti. Viens no viņiem 2006. gadā iznāca no cietuma, jo izcieta sodu par slepkavību. Pāris gadus vēlāk viņš tika notiesāts par miesas bojājumu nodarīšanu un atgriezās aiz restēm. 2015. gadā viņš atguva brīvību, taču šovasar izlēma slepkavot atkal.

Visi trīs vīrieši iepriekš bija pazīstami un sāka strīdēties, atrodoties alkohola reibumā.

Par cilvēka nogalināšanu un sadalīšanu gabalos soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no 10 līdz 20 gadiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas