Vairākas sievietes Tukuma mežā piedzīvojušas ko briesmīgu

tautaruna.lv 16.marts 2023, 13:15
 
Kaspars Krafts/F64
Kāda sieviete vienā no sociālās tīklošanās vietnēm dalījusies ar nepatīkamu incidentu ko kopā ar draudzenēm piedzīvojusi brīvdienās pastaigas laikā. Pie viņām pienācis kāds nepazīstams vīrietis, sākotnēji uzdevis neitrālus jautājumus, bet vēlāk jau skrējis pakaļ, draudējis ar ieroci un atņemis telefonu, vēsta "Degpunktā".

Pastaiga Gailīšu mežā Tukumā par murgu izvērtās svētdienas pēcpusdienā ap plkst. 15.00. Sievietes biezokņa vidū sastapa aptuveni 30-35 gadus vecu vīrieti. Sākumā garāmgājējs vēlējās noskaidrot, cik ir pulkstens - sievietes atbildēja uz viņa jautājumu un devās tālāk savās gaitās, ik pa brīdim atskatoties, vai vīrietis neatrodas viņu tuvumā.

Kādā brīdī viena no sievietēm pamanīja, ka vīrietis tomēr seko un viņām tuvojas diezgan raitā solī: “Brīdī, kad viena no mums sāka skriet, arī vīrietis sāka skriet. Pie divām no mums viņš paguva pieskriet un draudzene prasīja, ko viņš grib, pēc kā viņš ieķērās manā telefonā, ko uzreiz nebiju gatava laist vaļā. Draudzene atvēzējās un bija gatava iesist, taču viņš izvilka ieroci un notēmēja uz mums, klusēja, neteica ne vārda. Es atlaidu telefonu un mēs sākām skriet uz šoseju, kā rezultātā krītot noripojām no kraujas.”

Sievietes pamanījis garām braucoša auto vadītājs, kurš piestājis un uzņēmis viņas savā transporta līdzeklī. Tad arī viņām radās pirmā izdevība sazināties ar likumsargiem.

Apsekojot apkārtni policija vairs ļaundari neatrada, taču tika uziets atņemtais telefons. Uzsākts kriminālprocess par laupīšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:28

Jaunākās diskusijas