VIDEO. Kašers publiski atvainojas Elīnai Didrihsonei: Tas nebija korekti!

tautaruna.lv 16.marts 2023, 16:05
 
Ekrānuzņēmums
Multimākslinieks Kašers izmantojot sarunu raidījumu “Kad viņas satiekas”, publiski lūdz piedošanu ietekmīgajai influencerei Elīnai Didrihsonei.

Influencere Elīna Didrihsone bieži vien savu izteikumu un pārliecības dēļ, nokļūst mediju redzes lokā. Viens no skaļākajiem 2021. gada izteikumiem bija vērst uz homoseksuāliem cilvēkiem un viņu attiecībām. Elīna savā Instagram kontā bija dalījusies savās pārdomās, nesaprotot šādu attiecību modeli un to neatbalstīja. Šāds izteikums radījā vētru sociālo tīklu vidē, daudzi sievieti nosodīja, bet bija arī daļa sabiedrības, kas atbalstīja. Lielāka lavīna sākas brīdī, kad kāds no Kašera sekotājiem, nosūtīja viņam šo video, un vīrietis atbildi parādā nepalika. Šajā skandālā iesaistījās daudzas Latvijā zināmas personas, atbalstot gan vienu, gan otru pusi.

Nu ir pagājis laiks, un Kašers apdomājot šo situāciju, publiski atvainojās influencerei.

Tagad atceroties, es gan negribu sevi attaisnot, bet tā situācija bija tāda, ka man ļoti daudz cilvēki šo video sūtīja, un tad mani kaut kādā ziņā uzkurināja […] Lūdzu, lūdzu, piedod.Es tiešām atvainojos par šo situāciju. Tas nebija korekti!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas