"Labsirdīga mums tā tiesa..." ; cilvēki pikti par tiesas lēmumu saistībā ar Grevcovu

tautaruna.lv 16.marts 2023, 18:30
 
Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency
Rīgas pilsētas tiesa Pārdaugava 14.Saeimā ievēlētajai deputātei Glorijai Grevcovai ("Stabilitātei"), kura apsūdzēta par nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK), piespriedusi sabiedrisko darbu 160 stundu apmērā.

Prokurors iepriekš gan tiesu lūdza Grevcovai piespriest sabiedrisko darbu 200 stundu apmērā, kā arī naudas sodu 6200 eiro apmērā.

Prokurors pēc sprieduma pasludināšanas žurnālistiem norādīja, ka piespriestais sods ir mazāks, nekā prokuratūra bija lūgusi, līdz ar ko pēc iepazīšanās ar pilno spriedumu prokuratūra lems par protesta iesniegšanu. Savukārt Grevcova žurnālistiem apliecināja, ka spriedums tiks pārsūdzēts.

Pati Grevcova tiesas sēdē lūdza tiesu viņu attaisnot, apgalvojot, ka viņas vaina tiesas procesā netika pierādīta. Tāpat viņa uzsver, ka CVK dati tika mainīti vairākiem viņas partijas biedriem un par to tika informēts arī prokurors, taču viņš apsūdzētās vārdus nav ņēmis vērā.

Tikmēr vietnē "Twitter" cilvēki nav mierā ar tiesas spriedumu.

Baltais Pāvests: Viņa varētu 160 stundas uzkopt teritoriju pie okupācijas muzeja.

Ilona: Tiesu varas augstākā pilotāža un nepārprotams spļāviens sejā tautai

Ivukins: Tagad nākamie kandidāti var melot uz nebēdu. Ir paraugs, ka nekas jau īpašs par to nebūs…. njā

Vectēvs: Ja Glorijai pa-tadiem niekiem šads sods ,tad kads gan sods būtu vajadzigs kariņiem ,levitiem ,visiem pozicijas deputatiem ,ministreļiem ar visam svītām..?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas