Mājā Londonā atrod divus mirušus bērnus; divi aizturētie

tautaruna.lv 19.decembris 2022, 14:15
 
PA Wire/PA Images/SCANPIX/ LETA
Kādā mājā Londonā atrasti divu bērnu mirstīgās atliekas. Aizdomās par divus un piecus gadus veco bērnu slepkavību aizturēts kāds vīrietis un sieviete, vēsta "The Guardian".

Kā norādīts policijas publiski snniegtajā informācijā, tad notikuma vietā aizturētā sieviete un vīrietis bijuši zināmi bērniem. Abu zēnu vecāki informēti par notikušo.

Šobrīd likumsargi lūdz atsaukties lieciniekus, kuriem varētu būt jebkāda informācija par notikušo, kas varētu palīdzēt izmeklēšanas gaitā, raksta medijs.

Jau vēstīts, ka decembra sākumā likumsargi kādā ēkā Dienvidvelsā atraduši divu zīdaiņu mirstīgās atliekas. Tiek ziņots, ka ēkā, kur atrasti mirušie mazuļi, dzīvojis kāds lietuviešu pāris, vēsta portāls "15min.lt"

Kā liecina britu presē publicētā informācija, tad policija uz konkrēto ēku izsaukta sestdien ap plkst.08.00 no rīta. Bērnu mirstīgās atliekas atrastas ēkā, kur tobrīd uzturējušies divi 37 un 47 gadus veci vīrieši un 29 gadus veca sieviete. Pēc policijas ierašanās visi trīs aizturēti.

Iedzīvotāji, kuru māja atradusies līdzās aizturēto miteklim pastāstījuši, ka nekad nav dzirdējuši vai redzējuši, ka šajā mājā jebkad būtu bijuši bērni. "Policija mūs informēja, ka šeit ieradušies cita incidenta dēļ, bet pēc ierašanās atraduši zīdaiņu mirstīgās atliekas," britu medijiem pastāstījuši kaimiņi.

"Tas ir šokējoši. Es redzēju, kā policija izņem divas "somas" ar ķermeņiem. Tās nebija pieaugušu cilvēku izmērā," atklājis kāds šokētais aculiecinieks.

Policija turpina izmeklēšanu un lūgusi atsaukties ikvienu, kuram ir plašāka informācija par notikušo konkrētajā ēkā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas