VIDEO: Jūrmalnieki ar spaiņiem nakts vidū steidz dzēst ugunsgrēku

tautaruna.lv 21.augusts 2020, 16:12
 
Ekrānšāviņš no video
Jūrmalā, kāda daudzstāvu nama iedzīvotāji aizvadījuši nemierīgu nakti, jo ap pulksten trijiem mājas pagalmā aizdegās automašīna. Cilvēki ar ūdens spaiņiem skrējuši spēkratu dzēst, taču neko daudz tas nav līdzējis. Šobrīd šo negadījumu izmeklē policisti, jo ir aizdomas, ka transportlīdzeklim kāds pielaida uguni.
Tas, ka Tērbatas ielas trīsdesmit otrā namā pagalmā pastrādās noziegums, vietējiem iedzīvotājiem šaubu nav.

Cilvēki stāsta, ka ”Opel” mikroautobuss uzliesmoja ap pulksten trijiem naktī un uguns perēklis bija pie spēkrata labās riepas, kas rada pamatotas bažas, ka transportlīdzeklis nosvilināts tīšām.

“Naktī es slikti gulēju. Es pirmais sadzirdēju kaut kādu čaboņu un troksni. Pēc tam bija tāda kā atblāzma, samērā jaudīga. Kad riepu pārsit. Pieskrēju pie istabas loga, man tur viss bija redzams. Skatos, ritenis deg. Man mājās mazdēls mazais, tāpēc es pamodināju meitu. Saku, Diāna, mašīna deg, bet viņas mašīna stāvēja blakus,” stāsta notikušā aculiecinieks Aivars.

Cilvēki steidzās pie degošā spēkrata. Aivara meita paspēja padzīt savu mašīnu malā, bet vīrietis ar ūdens spaiņiem centās liesmas apdzēst. Uzreiz sekoja zvans glābšanas dienestam. Drīzumā, no sprādzieniem un trokšņiem, pamodušies arī citi kaimiņi, kuri arī talkā ņēma spaiņus ar ūdeni.

Vai tā bijusi tīša dedzināšana, uz šo jautājumu atbildi šobrīd meklē policisti.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas