VIDEO: Rīgas centrā notikusi smaga avārija

Viktorija Gabrjuna 19.augusts 2020, 15:08
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Smaga avārija ar cietušajiem otrdien notika Rīgas centrā, Krišjāņa Valdemāra ielā, kur ”BMW” apvidus automašīnas šoferis lielā ātrumā ieskrēja ”Nissan” spēkrata sānos, to apgāžot, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Īsi pirms septiņiem laikā, kad centrā vēl nav lielu satiksmes sastrēgumu, ceļu policistiem bija jādodas uz izsaukumu Krišjāņa Valdemāra ielā, kur krustojumā ar Ierēdņu ielu bija smagi sadūrušās divas automašīnas.

Līdz ar patruļekipāžu notikuma vietā ieradās arī ugunsdzēsēji glābēji, jo viens no avarējušajiem apvidus spēkratiem apgāzās uz jumta.

Bez spēkratiem, kuri sekundes laikā pārvērtušies par vrakiem, bojāts arī asfalta segums, ceļa zīmes un drošības nožogojums. Laimīgā kārtā agrajā rīta stundā gājēji netrāpījās automašīnu ceļā, citādi šis negadījums viņiem izrādītos liktenīgs.

“Abi vadītāji ir cietuši un hospitalizēti. Pēc sākotnējās informācijas un aculiecinieku informācijas, arī policija izskata versiju, ka “BMW” vadītājam, iespējams, kļuva slikti. Līdz ar to viņš strauji mainīja joslu un ietriecās auto, kas stāvēja krustojumā. Abas personas nav cietušas ļoti stipri,” atklāj VP RRP Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Staško.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas