VIDEO: Iespaidīgi skati no avārijas uz Liepājas šosejas

Viktorija Gabrjuna 12.jūnijs 2020, 12:49
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ceturtdien uz Liepājas šosejas kāda cementvedēja šofera neuzmanība gandrīz maksāja viņam un vēl kādai sievietei dzīvību, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Ap plkst. 10.00 uz Liepājas šosejas, pie Anneniekiem, kāda sieviete ar savu “Volkswagen Golf” spēkratu apstājās uz ceļa, lai palaistu pretim braucošās automašīnas un veiktu kreiso pagriezienu uz Jaunpils pusi.

Pabeigt manevru kundzei tā arī neizdevās, jo pēc dažām sekundēm viņa sajuta triecienu. Atskatoties pāri plecam, labajā pusē ieraudzīja milzīgo kravas spēkratu, kas lielā ātrumā aiztraucās viņai garām, nobrauca no ceļa un iegāzās grāvī.

Visticamāk, kravas automašīnas stūrētāja pieņemtais lēmums braukt nost no ceļa, tādā veidā upurējot braucamrīku un pārvadāto cementa kravu, pasargāja ”Volkwsagen Golf” īpašnieci no daudz skarbāka iznākuma.

Pats fūres šoferis piedzīvoja cietu piezemēšanos, tomēr guva samērā vieglas traumas un bija spējīgs pats izkļūt no automašīnas kabīnes. Drīzumā notikuma vietā ieradās divas neatliekamās palīdzības dienesta brigādes, ugunsdzēsēji un ceļu policijas darbinieki.

“Viņam tikai neliela galvas trauma, viņš pats teica, ka labi jūtas,” stāsta “Volkswagen Golf” vadītāja.

Kravinieka vadītāju mediķi tomēr nogādāja tuvākajā slimnīcā papildu izmeklējumu veikšanai, bet “golfiņa” vadītāja palika uz vietas un noskatījās, kā viņas braucamrīku drīz vien savāca evakuators. Savukārt, lai no grāvja izvilktu vairākas tonnas smago kravinieku ar cisternu, atbildīgajiem dienestiem bija jāizsauc speciāla tehnika no galvaspilsētas. Avārijas seku likvidācijas darbi ilga vairākas stundas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:32

Jaunākās diskusijas