Liepājā kasiere atrod veidu, kā no savas darba vietas zagt naudu

tautaruna.lv 13.septembris 2019, 12:48
 
F64
Augusta vidū Valsts policijā saņemta informācija no tirdzniecības vietas apsarga Liepājā par to, ka ir aizturēta veikala kasiere, kura no kases ilgākā laika periodā ir izņēmusi vairākus simtus eiro.
Valsts policijā par notikušo tika uzsākts kriminālprocess un noskaidrots, ka kasiere atgrieza klientiem izdotos čekus un no kases izņēma naudu atgrieztā čeka vērtībā. Viņa šīs darbības veikusi vairākas reizes mēneša garumā.

14.augustā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Liepājā, kādā tirdzniecības vietā Ezerkrastā ir aizturēta veikala kasiere, kura, atgriežot čekus, ilgākā laika periodā no kases izņēmusi vairākus simtus eiro.

Noskaidrots, ka sieviete uzzinājusi, ka, ir tāda iespēja - atgriezt čekus.

Sieviete sagaidīja, kad cilvēks samaksā par precēm, pēc pāris minūtēm viņa kases aparāta sistēmā ievadīja čeka numuru, izvēlējās kuru čeku un par kādu summu to atgriezīs. Tālāk dienas gaitā viņa naudu atgriezto čeku vērtībā izņēmusi no kases lādes ārā - bija dienas, kad šādā veidā tika atgriezti vairāki čeki. Saprotams, ka šī darbības nevar noslēpt - to konstatējusi veikala grāmatvede.

Pati veikala darbiniece nesen bija sākusi strādāt veikalā un savas darba dienas otrajā maiņā jau sāka nodarboties ar pretlikumībām. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas