Ķengaragā no balkona viens pēc otra izkrīt kaķēni; kas noticis?

tautaruna.lv 28.jūlijs 2019, 17:45
 
F64
Šonedēļ policisti divas dienas pēc kārtas bija spiesti doties uz Ķengaragu mazu kaķēnu dēļ, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Rīgas pašvaldības policijas Profilakses, koordinācijas un statistikas nodaļas galvenais speciālists Staņislavs Šeiko norāda, policisti diezgan aktīvi seko notiekošajam sociālajos tīklos un pamanījuši “Facebook” kādu ierakstu, kurā vēstīts, ka pie daudzstāvu ēkas sēž kaķēns, kurš, iespējams, izkritis no balkona.

Ierodoties notikuma vietā, policisti atrada kaķēnu, kurš bija izmircis, - izskatījās, ka kaķēns tur pabijis ilgstoši. Policijas darbinieki aizveda kaķēnu pie vetārsta.

Šķiet, - darbiņš viegls, kaķēns glābts un par šo stāstu varētu aizmirst, taču jau nākamajā dienā policisti piedzīvojuši “dežavu”. Internetā parādījies gandrīz tāds pats ieraksts par identisku situāciju pie tieši tā paša nama. Taču šajā reizē pievienots cits attēls. Arī no komentāriem varēja spriest, ka tas ir jau kāds cits, taču ārkārtīgi līdzīgs kaķēns. Izskanējušas pat versijas, ka parādījies kāds varmāka, kurš bezpalīdzīgos mājdzīvniekus tīšuprāt izmetis no balkona vai varbūt pat no ēkas jumta.

Uz notikuma vietu atkal nosūtīta policijas ekipāža, taču šoreiz kaķēns netika atrasts. Pēcāk, sekojot ierakstiem sociālajā tīklā “Facebook”, policisti konstatējuši, ka kāds iedzīvotājs tomēr pamanījis, no kura balkona kaķi “birst”. Uz dzīvokli tika nosūtīta policijas ekipāža.

Dzīvokļa iemītnieki - vīrietis un sieviete - policistiem atzinuši, ka uz viņu balkona bijuši kaķēni, kuri, visticamāk, izkrituši no balkona.

Saistībā ar konstatēto attieksmi pret dzīvniekiem uzsākta administratīvā lietvedība.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:46

Jaunākās diskusijas