Vīrietis spēļu zālē nospēlē naudu un izdara laupīšanu, lai varētu turpināt spēlēt

tautaruna.lv 25.jūnijs 2019, 15:53
 
Scanpix
Sestdien, 22. jūnijā, ap pulksten 6.20 kādā spēļu zālē Rīgā, Pļavniekos, ienāca spēlmanis. Nospēlējis visu naudu, viņš iegājis darbinieku telpā, kurā tobrīd atradās spēļu zāles operatore. Izsakot draudus, vīrietis pieprasīja viņai atvērt kasi. Sieviete atvērusi kasi, kurā atradās glāzes ar monētām, kopumā 320 eiro. Pieturot darbinieci ar roku, lai viņa nevarētu izskriet no telpas, ļaundaris nolaupījis naudu un viņas mobilo telefonu un devies prom. Darbiniece pa to laiku bija paspējusi nospiest apsardzes trauksmes pogu, tāpēc notikuma vietā ieradās apsargi.

Apsargi par notikušo paziņoja Valsts policijai. Rīgas Ķengaraga iecirkņa policisti ieguva videonovērošanas kameru ierakstus, noskaidroja ļaundara identitāti un uzsāka viņa meklēšanu. Tajā pašā dienā policisti vīrieti Rīgā aizturēja.

Aizturētais policijai paskaidroja, ka noziegumu bija nolēmis izdarīt, jo torīt nospēlējis visu naudu un neesot vēlējies atgriezties mājās pie sievas ar tukšām kabatām. Jāpiemin, ka pēc spēļu zāles aplaupīšanas viņš bija devies uz citu spēļu zāli Rīgas centrā, kur bija notriecis arī visu nolaupīto naudu. Savukārt spēļu zāles darbinieces telefonu viņš bija izmetis.

Aizturētais ir dzimis 1968. gadā un jau iepriekš sodīts par laupīšanu un zādzībām, ja tās izdarītas, iekļūstot telpā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc
Krimināllikuma 176. panta pirmās daļas - par laupīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Tiesa aizdomās turētajam ir piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:35

Jaunākās diskusijas