Meitene nepretojas, lai netiktu nogalināta, tomēr izvarotāji beigās to brutāli izdara

tautaruna.lv 26.oktobris 2018, 11:44
 
Facebook
21 gadu veca studente esot nepretojusies izvarotāju bandai pie nosacījuma, ka tie viņu pēc tam palaidīs vaļā, ziņo Mirror.
Lai pārliecinātos, ka viņa mirusi pēc sitiena ar akmeni, viens no viņiem viņai kaklā iedūris nazi.

21 gadu vecā studente Hanna Kornēlija no Dienvidāfrikas tika noslepkavota, jo viņai ar akmeni ticis ielauzts galvaskauss pēc tam, kad viņu grupveidā izvaroja.

Tagad viens no četriem varmākām apgalvo, ka meitene nav pretojusies, jo domājusi, ka panākta vienošanās, ka tad viņu pēc izvarošanas palaidīs vaļā.

Viņa, kā arī 22 gadus vecais Česlins Māršs, kuru smagi ievainoja un atstāja ceļmalā, tika nolaupītas pašu mašīnā pēc tam, kad vienu no varmākām bija uzņēmušas kā stopotāju. Stopotāja galamērķi uzradās vēl trīs vīrieši, kuri tad nozaga mašīnu un nolaupīja abas sievietes.

Pieejams dramatisks video, kurā redzams, kā policija dzenas pakaļ četriem izvarotājiem. Trīs no viņiem gan atzīst vainu tikai zādzībā, noliedzot, ka seksuāli izmantojuši noslepkavoto meiteni.

Lai pārliecinātos, ka viņa mirusi pēc sitiena ar akmeni, viens no viņiem viņai kaklā iedūris nazi.

Viens no apsūdzētajiem, 27 gadus vecais Džeraldo Pārsons, paudis, ka nav vēlējies Hannu izvarot, jo viņam ir draudzene un bērns, tomēr tāpat veicis noziegumu.

Viņi pēc šī nozieguma lietojuši narkotikas un vairāks dienas nodarbojušies ar noziedzību, līdz beidzot tika noķerti un pašlaik tiek tiesāti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas