Kāds "labvēlis" brīvi pieejamā vietā atstāj barību dzīvniekiem, kas pilna ar adatām

tautaruna.lv 26.oktobris 2018, 18:15
 
Facebook
Pirms kāda laika tika ziņots, ka Lietuvā vairākos pārtikas produktos ir atrastas adatas - tika konstatēti četri šādi gadījumi. Juris M. facebook ziņo par kādu gadījumu arī Latvijā - adatas atrastas barībā, kas brīvi pieejamā vietā atstāta kādam dzīvniekam.
"Pieskatiet savus mīluļus. Atklāju, kā piemājas teritorijas otrs kopīpašnieks, vecs bijušais(?) komunists, “rūpējas” par kustoņiem - pieejamā vietā nolicis sunim ēdamo.
Cik adatas varat tur saskaitīt?
Policija atbrauca, pat neapskatīja, tik pavaicāja, vai ir video fiksēta barības novietošana. Tā kā video nebija, ieteica uzbūvēt sētu kā starp Izraēlu un Palestīnu, pēc tam aizbrauca. Iesniegšu sūdzību par amatpersonu bezdarbību," raksta Juris.
Jau ziņots, ka Latvijas Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) līdz šim nav saņēmis ziņojumus par Latvijā pārtikas precēs atrastām adatām, sacīja PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ilze Meistere. Tāpat viņa norādīja, ka patlaban PVD nav pamata veikt pastiprinātas pārbaudes, taču nevar izslēgt atsevišķu cilvēku ļaunprātīgu rīcību arī Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas