Populāram latviešu DJ mēnešiem ilgi nesamaksā par uzstāšanos

tautaruna.lv 26.oktobris 2018, 12:07
 
f64
Jau 4 mēnešus populārajam latviešu DJ [Ex] da Bass jeb īstajā vārdā Markam Dainim nav samaksāts par uzstāšanos Puikulē, vēsta raidījums “Bez Tabu”.

Uz Puikuli mākslinieku uzaicinājusi kāda Zane Kārkliņa ar mērķi uzrīkot ballīti dzimtajā pusē. Abi vienojušies par uzstāšanos un samaksu. Tiesa, uz pasākumu ieradušies mazāk cilvēku nekā gaidīts, tāpēc DJ piedāvājis atlaidi, lai organizatoriem būtu vieglāk norēķināties. Tomēr Kārkliņa bijusi pret to, uzstājot, ka Dainis savu naudu ir nopelnījis. Tomēr pēc pasākuma sākušās atrunas. Pagājuši 4 mēneši, un nauda, proti, 605 eiro, aizvien nav saņemta.

Daiņa kontā pa šo laiku ienākuši vien 65 eiro. Vēlāk, meklējot Kārkliņu internetā, DJ atklājis, ka iepriekš sievieti krāpniecībā apsūdzējuši arī citi.

“Bez Tabu” izdevās sadzīt Kārkliņu rokā, taču sieviete attiecās no komentāriem kameras priekšā. Sieviete notikušo sauc par “savstarpēju nesaprašanos”.

Jurists Juris Bricis skaidro, ka situāciju vēl vairāk sarežģī tas, ka par uzstāšanos nav noslēgt līgums, vienīgie pierādījumi ir abu sarakste, taču tas ir niecīgs pierādījums.

"Viss nav tā, kā Mareks stāsta, bet es nekam neiebildīšu. Es negribu, lai šis apburtais loks iet vēl tālāk. Es to risināšu ar Mareku bez televīzijas starpniecības,” skaidro Zane Kārkliņa.

Vaicājot par kādu nesaprašanos ir runa, sieviete atbild, ka nesaprašanās ir naudas ziņā, sīkāk situāciju neskaidro. Atkārtoti sola naudu ieskaitīt arī raidījumam “Bez Tabu”.

Dainis līguma neesamību skaidro ar faktu, ka ar Kārkliņu esot pazīstami un viņš vienmēr izvēlotie cilvēkiem uzticēties. Tomēr jurists skaidro, ka tieši līguma neesamība traucētu uzvarēt tiesā.

”Zanes gadījumā es ļoti ceru, ka viņai, viņas ģimenei, draugiem un darba devējiem būs ļoti kauns par to, ko viņa ir izdarījusi,” saka Dainis.

Tiesa, pēc raidījuma iesaistīšanās situācija ir atrisinājusies, un DJ ir saņēmis naudu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas