"Es viņam uzticēju savu dzīvību!" Pēc operācijas ārsts piesmej savu pacienti

tautaruna.lv 1.septembris 2018, 12:10
 
Pexels
35 gadus vecā modes dizainere Ērika Baikova stāsta, ka viņu pēc krūšu palielināšanas izvaroja pašas anesteziologs, 59 gadus vecais Jurijs Čerņikovs, un viņa medikamentu iespaidā nespēja viņam pretoties, raksta “Mirror”.

Pats mediķis atzīst, ka pārgulējis ar precēto sievieti, bet sekss bijis labprātīgs un Baikova esot jutusies labi. Tomēr modes dizainere to noliedz, sakot, ka savu nepatiku esot izrādījusi ar vaidiem, jo neesot spējusi kliegt.

“Tā bija pirmā operācija manā mūžā. Es viņu redzēju pirms tās. Viņš ienāca aprunāties par pārbaudēm pirms procedūras,” stāsta sieviete un piebilst, ka viņas laulātais iebildis pret operāciju, jo uzskatījis, ka viņa sieva tāpat ir skaista.

“Es drebēju pēc operācijas un izdzirdēju, kādu man sakām: “Meitenīt, viss būs labi, viss būs labi.”” atceras Ērika. “Viņš mani aiztika. Tā bija anesteziologa balss. Tad viņš darīja lietas, ko ārstam nevajadzētu darīt. Viņš stāstīja, ko dara. Tad viņš mani izvaroja. Es biju bezpalīdzīga.”

“Tobrīd es sapratu visu, kas notiek, bet mani plakstiņi bija tik smagi, ka es nevarēju tos atvērt. Es mēģināju viņu atgrūst ar savām kājām, bet man tas neizdevās,” par šausmīgo notikumu stāsta Ērika.

“Es viņam uzticējos ar savu dzīvību un ķermeni. Es ilgi nespēju vīram pastāstīt par notikušo,” atceras Ērika, kura tūlīt pat pēc iznākšanas no slimnīcas vērsās pie policijas.

Mediķis pat esot viņai piedāvājis naudu, lai viņa atsauc savu sūdzību.

Pats Čerņikovs esot atzinies sievai par sānsoli, taču noliedz, ka tā bijusi izvarošana. Vīrietis pat baidījies, ka netīšām būs Baikovu padarījis grūtu.

Arī vīrieša sieva Tatjana aizstāv savu lauleni, norādot, ka viņš nav izvarotājs. Pāris kopā esot nodzīvojis 35 gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:07

Jaunākās diskusijas