Saimnieki samaksā 170 eiro, bet ģimenes mīlulim veselība neuzlabojas

tautaruna.lv 1.septembris 2018, 19:02
 
f64
Kādi “sudzibas.lv” lietotāji dalījušies ar nepatīkamu starpgadījumu “Dino Zoo” veterinārklīnikā – par ģimenes kaķa veslību iztērēti teju 200 eiro, taču mincis pie veselības tā arī nav ticis.

Sākotnēji kaķim izrakstīti acu pilieni 50 eiro vērtībā, taču tie neesot nesuši nekādu labumu. Saimnieki devušies atpakaļ, bet tur cita ārste bijusi pārsteigta par kolēģes iepriekš izteiktajiem norādījumiem, kā ārstēt četrkājaini. Klienti atkal samaksāja 50 eiro, taču šoreiz ar nelieliem rezultātiem.

“It kā palika labāk, trakākais iekaisums nogāja, bet beigās tika konstatēts ka kaķim ciet asaru kanāls un neko vairs īsti nevar darīt,” stāsta minča saimnieki.

Tomēr kaķim atkal radušās veselības problēmas, un ģimene atkal devusies uz to pašu klīniku, kur astaini pārbaudīja, paņēma analīzes un izrakstīja zāles 70 eiro vērtībā. Tomēr pa nedēļu kaķim tā arī nav laicis labāk.

“Rodas jautājums, ārsti tiešām nezina ko dara, vai vienkārši nemāk noteikt precīzu diognozi? Kas tie tādi vispār par ārstiem uz kuriem nevar paļauties? Tikai maksā, bet dzīvnieka veselība neuzlabojas,” rezumē kaķa ģimene.

Jāpiemin, ka lielākā daļa kaķu nodzīvo līdz 11 vai 12 gadu vecumam. Daži dzīvo pat 18 un reti kuri 20 un vairāk gadus. Tas ir atkarīgs no tā, vai kaķis tiek turēts iekšā vai arī tiek laists āra pastaigās. Āra kaķi parasti dzīvo aptuveni 8 gadus, bet tikai iekšā turēti dzīvnieki bieži vien sasniedz 15 un vairāk gadu vecumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas