Zīdaiņa klātbūtnē tēvs nošauj viņa māti

tautaruna.lv 30.jūnijs 2018, 15:31
 
AFP/ SCANPIX
Šokējošu video no kādas slimnīcas Taizemē publicējuši ārvalstu mediji. Novērošanu kameru uzņemtajā ierakstā redzams, kā vīrietis sava sešas nedēļas vecā bērna klātbūtnē nošauj viņa māti.

26 gadus vecā Thandžamas piektdienas pēcpusdienā kopā ar 31 gadu veco Chaiaponu devās uz slimnīcu, lai ārstiem pastāstītu, kādas problēmas viņu piemeklējušas pēc dzemdībām. Kopā ar viņiem uz ārstniecības iestādi devies arī sievietes 60 gadus vecais tēvs, vēsta "The Mirror."

Vien pirms divām nedēļām sievietei veikta operācija. Pēc tās viņa publicējusi attēlu, kurā redzama kopā ar nesen dzimušo bērnu.

Sievietes tēvs kritizējis viņas vīru par to, ka viņš joprojām nav atradis darbu, turklāt ieteicis meitai bērna tēvu pamest.

Brīdī, kad piektdien visi ieradušies slimnīcā, viņu starpā sācies konflikts. Sievietes tēvs kritizējis viņas vīru par to, ka viņš joprojām nav atradis darbu, turklāt ieteicis meitai bērna tēvu pamest.

Pēc mirkļa saniknotais vīrietis izvilcis no somas ieroci un divas reizes sašāvis sievastēvu. Pēc tam viņš pavērsis ieroci pret sievu, sašaujot viņas muguru, krūtis un rokas. Pēc tam vīrietis izdarījis pašnāvību.

Mediķi, kuri bijuši notikušā aculiecinieki, nekavējoties centušies sniegt medicīnisko palīdzību, tomēr cietušo dzīvības nav izdevies glābt. Policija par notikušo sākusi izmeklēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas