Pieķerta! Saseksas hercogiene atkal mēģina pārkāpt karaliskos likumus

tautaruna.lv, Rita Lazda 30.jūnijs 2018, 14:15
 
REUTERS/ SCANPIX
Kopš 19.maija, kad aktrise Megana Mārkla apprecējās ar Lielbritānijas princi Hariju karaļnama apskatnieki naski seko līdzi teju katram Saseksas hercogienes solim. Arī šoreiz uzmanību piesaistījusi Meganas rīcība kāda oficiālā pasākumā.

Šonedēļ Saseksas hercogiene Megana kopā ar vīru, princi Hariju, un karalieni Elizabeti II apmeklēja "Jauno līderu balvas" pasniegšanas ceremoniju, kurā godina aktīvus jauniešus no Nāciju Sadraudzības valstīm. Jau neilgi pēc pasākuma jaunā karaļnama pārstāve saņēma nosodījumu par to, ka karalienes Elizabetes II klātbūtnē izvēlējusies sēdēšanai nepiemērotu pozu.

Megana mēģinājusi pārkāpt vēl kādu gadiem senu karaļnama likumu.

Vien dažas dienas pēc pasākuma izrādās, ka Megana mēģinājusi pārkāpt vēl kādu gadiem senu karaļnama likumu. Kā redzams pasākuma laikā uzņemtajā video, tad, dodoties uz pasākumu, Saseksas hercogiene mēģinājusi saņemt vīra roku. 33 gadus vecais Harijs pieklājīgi un nemanāmi atraidījis mīļoto, jo kā zināms, tad britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem ir aizliegtas jebkāda publiska romantisku jūtu izrādīšana.

Tobins Kermods, kurš visā pasaulē cilvēkiem māca par pareizu ķermeņa valodas lietošanu norāda, ka, piemēram, princis Viljams un viņa sieva Ketrīna publiskos pasākumus nekad neatļaujas šādi rīkoties. "Viņi ir emocionāli ļoti tuvi, tāpēc nav nepieciešamas vēl jebkādas publiskas jūtu izpausmes," "The Mirror" norādījis eksperts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas