Jūras krastā atrod desmit cilvēku mirstīgās atliekas

tautaruna.lv 26.jūnijs 2018, 17:52
 
REUTERS/ SCANPIX
Kārtējā traģēdija notikusi Lielbritānijā, Saseksā, kur pludmalē atrastas desmit cilvēku mirstīgās atliekas, vēsta "The Mirror."

Izdevums vēsta, ka visu desmit cilvēku līķi atrasti Bičihedas pludmalē, kas ir viena no vietām, kur ik gadu vairāki cilvēki nolemj labprātīgi šķirties no dzīves. Bičihedas pludmales jau izsenis ir slavena ar tajā esošajām stāvajām klintīm.

Pirmdien policija saņēmusi ziņu, ka no šīm klintīm jūras krastā nokritis kāds vīrietis. Apsekojot traģēdijas vietu atrastas vēl trīs cilvēku mirstīgās atliekas.

Aptuveni pirms 13 dienām pie pašām klintīm jau tika atrasti trīs cilvēku līķi. Jau toreiz likumsargi norādīja, ka neuzskata, ka šie cilvēki ir nogalināti un pieļāva, ka mirušo nāves nekādā veidā nav saistītas. Tāpat izmeklēšanas laikā jūrā pamanītas vēl kāda bojāgājušā mirstīgās atliekas.

Savukārt 18.jūnijā šajā pašā pludmalē tika atrasts kādas mātes un viņas piecus gadus vecā bērna mirstīgās atliekas. Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka likumsargi pēc notikušā secinājuši, ka abi nokrituši no klints.

"The Mirror" vēsta, ka vidēji katru gadu šo atpūtas un apskates objektu apmeklē teju 350 000 cilvēku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:33

Jaunākās diskusijas