Dramatiski foto: Izglābj karstumā automašīnā pamestus suņus

tautaruna.lv, Rita Lazda 26.jūnijs 2018, 18:55
 
SWNS.com/ SCANPIX
Lai gan šajā vasarā mediji raksta par to, ka karstā laikā nav pieļaujams, ka automašīnā bez uzraudzības tiek atstāti bērni vai dzīvnieki, nākas ziņot par arvien jauniem gadījumiem, kad cilvēku neapdomībai ir teju traģiskas sekas.

Piemēram, "Daily Mail" vēsta, ka pirmdien Jorkā, Anglijā, izglābti divi labradoru šķirnes suņi, kuri atstāti sakarsušā auto 30 minūtes. Policisti, kuri ieradušies notikuma vietā, izsituši automašīnas logu un izglābuši suņus norāda, ka glābšanas darbu laikā bijis jūtams, cik liels karstums nāk no automašīnas. Viņi uzsvēruši, ka pat cilvēkam automašīnā būtu bijis grūti paelpot.

Gan likumsargi, gan apkārtējie uzsvēruši, ka šādai labradoru saimnieku rīcībai nav nekāda attaisnojuma.

Suņi nekavējoties nogādāti veterinārajā klīnikā, kur tiem sniegta nepieciešamā palīdzība. Gan likumsargi, gan apkārtējie uzsvēruši, ka šādai labradoru saimnieku rīcībai nav nekāda attaisnojuma. Turklāt speciālisti arī brīdina, ka,āpiemēram, laikā, kad ārā ir apteveni +22 grādus silts, stundas laikā gaiss automašīnā var sakarst līdz pat +47 grādiem.

Portāls "nra.lv" jau vēstīja, ka jūnija sākumā kāda aculieciniece ziņoja, ka pie tirdzniecības centra "Spice" pamanījusi, ka bez vecāku uzraudzības karstā dienā sakarsušā automašīnā atstāti divi nepilngadīgi bērni. Valsts policija pēc notikušā izvērtē vecāku rīcību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas