Iereibis vīrietis Salaspilī policistiem izsūdz bēdas

Portāls nra.lv 10.novembris 2017, 22:46
 
Lauris Vīksne/ F64 Photo Agency
8. novembrī Valsts policija saņēma informāciju no kāda Salaspils uzņēmuma vadītāja par to, ka no viņa kabinetā novietota neaizslēgta seifa ir nozagta visa tajā esošā nauda – 390 eiro.
Policisti ieguva informāciju, ka iespējamais vainīgais ir viens no uzņēmuma darbiniekiem, kurš nākamajā dienā pēc notikuma nebija ieradies darbā un ir aizrāvies ar azartspēlēm.

Pārbaudot iecirkņa apkalpojamā teritorijā esošās spēļu zāles, 9. novembrī Salaspils iecirkņa policisti vienā no šīm spēļu zālēm aizturēja aizdomās turēto vīrieti. Vīrietis aizturēšanas brīdī atradās stiprā alkohola reibumā un izdarītajā noziegumā atzinās.

Pixabay.com/ Valsts policija

Savu rīcību vīrietis pamatoja ar to, ka vēlējies uzdzīvot, lietojot alkoholiskos dzērienus un pavadot laiku spēļu zālēs. Vienlaikus vīrietis atzina, ka atkarība no azartspēlēm viņam dzīvē sagādā ne mazums raižu. Jāpiemin, ka aizturēšanas brīdī viņš jau bija iztērējis visu nozagto naudu un tā arī nebija guvis lielo laimestu.


Aizturētais ir dzimis 1964. gadā un iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta - par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis policijas uzraudzība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas