Trilleris Iļģuciemā: Maskā tērpts laupītājs uzbrūk kioska pārdevējam un nozog naudu

Portāls nra.lv 29.septembris 2017, 18:30
 
Valsts policija
Septembra sākumā Rīgā, Iļģuciema mikrorajonā, kādā tirdzniecības kioskā ienākuši divi vīrieši – viens bijis maskā, bet otrs bez maskas.

Pielietojot fizisku spēku, viens no vīriešiem pievilcis kioska pārdevēju pie kases aparāta un licis viņai izņemt naudu. Kasē atradušies 200 eiro. Tikmēr otrs vīrietis ņēmis alkohola pudeles un tabaku.

Iegūstot sev kārotās lietas, ļaundari metušies bēgt. Jāpiemin, ka kopējais veikala zaudējums bijis 240 eiro.

Saistībā ar notikušo tika uzsākti abu noziedznieku meklēšanas darbi. Valsts policijas Rīgas Kurzemes iecirkņa policija sadarbībā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes darbiniekiem, veicot operatīvu izmeklēšanu, noskaidroja personas, kuras, iespējams, veikušas šo noziegumu.

Viens no vīriešiem tika atrasts un aizturēts uz ielas, bet otrs - netālu no savas dzīvesvietas.
Pratināšanas laikā abi ļaundari savu vainu šajā noziegumā nenoliedza.

RIA Novosti/ SCANPIX

1970. gadā dzimušais aizturētais iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem noziegumiem, bet 1963.gadā dzimušais - par mantiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par laupīšanu, ko izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

28.septembrī vienam no aizturētajiem vīriešiem piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Savukārt otram - drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:54

Jaunākās diskusijas