Vai Kaimiņa partija tiks Seimā?

Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

KPV.lv tiks ievēlēti,par to nav šaubu,Latvijai ir vajadzīgas radikālas pārmaiņas.Te nav runa par to,kuram kādas algas,vai kam tiek darīts pāri,vairāk vai mazāk.Runa ir par attieksmi,pret valsti un sabiedrību.Jau sen ir aizmirsts jēdziens,tautas kalpi.Deputāti ir Latvijas iedzīvotāju ieceltas amatpersonas,aizstāvēt pilnvarotāju intereses.Latvijas iedzīvotāji,ir darba devēji,un darba atlīdzības maksātāji,ievēlētajiem deputātiem un ieceltajām amatpersonām.Ir absalūti nepieņemami,ka darba ņēmējs nepakļaujas darba devējam,likuma noteiktajā kārtībā.Tā tas nedrīkst būt,un tā nebūs.....

14.augusts 2018, 22:04
Itamārs Toledano

Ir nu gan ABSALŪTI stulbi tie Kaimiņa apikāti (gandrīz tik pat stulbi kā Kaimiņš pats), gaidīdami, ka valstī pārmaiņas nesīs klauni un idioti, un noziedznieki Gobzemam līdzīgi, kur ne par velti Resnačš raidījumā ''Tieša runa'' visai valstij paziņoja, ka Gobzemim par visiem nodarījumiem būs smagu atbildību nest.

Vēl vairāk jābrīnās par tām plānprātīgajām dvēselēm, kas svētā brīnumā izgudrojušas, ka Gobzemis ĻOTI DAUDZ ZINA, un ka kādam no šīm ZINĀŠANĀM lielas BAILES būtu piemetušās. Neteiksim, taču, ka Gobzemis būtu uzminējis uz kādiem pamatiem zeme stāv, jo bija klāt TAD, kad šie pamati tika nostiprināti.

PĀRMAIŅAS gaida daudzi, diemžēl, sev pašiem par postu un nelaimi, jo siltumnīcas efekts visai DRĪZ vienu otru pakaļu stipri apdedzinās. Un, ne tikai...

15.augusts 2018, 1:23
Anda Fridrihsone

Un ko tad tu te kliedz un klaigā,ja jau tev nepatik tā partija tad liec viņu mierā tev viņš ēst neprasa . Re ka somijā valsts visbagātākā un 8 deputāti , bet par savu valsti jācīnās.   Tad es uzprasīšu vienu jautājumu- Kam pieder Latvija?

16.augusts 2018, 22:28 (16.augusts 2018, 22:33 - labots)
Tautas balss

SEIMĀ tie Kartussa pajoliņi iespējams tiks, bet SAEIMĀ - nekad. Latvija , tāpat kā jebkura valsts virs zemes , pieder Dievam, jo Dievs šo pasauli radīja. Cita lieta, kam pieder idioti no KPL, un mana atbilde - velnam, jo šī banda  visi kā viens no velna cēlušies.

17.augusts 2018, 0:29 (17.augusts 2018, 0:30 - labots)
Vitauts Barakausks

   Labāk par Kaimiņu balsošu, nekā par "veco kārtību" . Pasaules vēsturē ir bijis visādi neticami valsts uzplaukumi, - domāju ka Kaimiņš "ālējoties" daudz vairāk izdarīs, nekā šī sapuvusī, zaglīgā vecā " Varza " !

17.augusts 2018, 15:40
Tautas balss

to Baranausks

Ko pļāpā (kā tāda tirgus bāba), par ko taisies balsot? Kam kāda interese par to, ka tev Kaimiņa VARZA škiet labāka kā citas VARZAS, un ka tu balsosi par to? Vai tad muļķu kādreiz ir trūcis?

Tikai plānprātīgam laikā, kad notiek klimata maiņa, un posts, kas nāk, ir nepārredzams, var ienākt prātā, ka viens ampelmanis ĀLĒJOTIES var nest ''neticamu valsts uzplaukumu''. Jāprasa - no kā, vai no bojā gājušās ražas vai no ĀCM izkautām cūkām vai no lopiem, kas barības trūkuma dēļ būs jālikvidē?

18.augusts 2018, 0:08 (18.augusts 2018, 0:20 - labots)
jānis

Tautas balss ir sodāmu noziedzieku finamsēts izdevums !

18.augusts 2018, 23:17
Tautas balss

jaņņis - daudz vairāk...

18.augusts 2018, 23:31
Kaspars Fels

Reizēm muļkis savā naivumā spej vairāk nekā gudrais savā sautīgumā! Tad šoreiz lai būtu,kā tautas pasakās,kur vienmēr uzvar trešais tēva dēls,jo gudrie vecākie brāļi,kas sautigi,viltigi un mantkārīgi ir sevi tautas acīs norakuši! Lai notiek tautas griba !!! Kāds sakars te ar globālo sasilšanu(sviests)?

19.augusts 2018, 13:24
Itamārs Toledano

Stulbenis ir stulbenis, lai cik gudru tas sevi liela, un lai sevi nez kādām pasakām pielīdzina,- tas  viss muļķibu tikai apliecina. Neba kāds pie pilna prāta esošs tā par sevi savas tautas acīs norakšanu spriedelētu, jo neba visi tautā stulbeņi, kuriem sviests no globālās sasilšanas kūst. Tie visi ir Kaimiņa mēsli, kas te augsti galvu ceļ un pa visu republiku smird.

Redzēsim kā tie smirdēs pēc pus otra mēneša, kad savā īstajā vietā - atejas bedrē nonākuši būs, un kad izrādīsies, ka TAUTA nav nemaz tik stulba kā CERĒTS!

20.augusts 2018, 1:56
Gina Pavelskopfa

Tikai par KPV partiju. Par citiem draņķiem nav ko balsot. Artuss un pārējie-turaties,jums JĀUZVAR. Lai dzīvo KPV. Lai veicas uzvarēt.

21.augusts 2018, 14:27
Janis Medvedevs

Būs sudi zzp

21.augusts 2018, 19:46
Anita Zvaigzne

Tik izcilu komandu ar stipriem, gudriem, talantīgiem jauniem cilvėkiem pat necerėju vairs sagaidīt! Vinjus mīl tauta, jo KPV LV brauc pie cilvėkiem, skaidro , jautá, runā. Neviens pie varas esošie ar tautu nerunā, pat krīzes un ugungrėku laikā! Vinjiem ir izcila programma, stratėgjiha. Partijā ir daudz ljozi izglītoti jauni cilvėki, kas nāk ar savām vīzinām. Un kapėc gan lai par vinjiem nebaösotu? Varbūt pėc gadiem 20-30 arī mės sasniegsi. Singapuras fenomenu. Latvija ir Dieva svėtīta zeme ar īpašu auru un cilvėkiem. Būs Latvijai laiki, kad atkal leposimies, priecāsimies, cienīsim savu valdību, jo netiks aizmirsts neviens - ne bėrns, ne sirmgalvis. Tikai KPV LV spėjīga atmodināt tautu un tādėlj arī zik daudzi balsos par vinjiem. 

 

21.augusts 2018, 21:36
Jānis Bērziņš

Protams, cirka klaunus mīl vēl vairāk. Kad sāpēs zobs neej pie zobārsta, bet dodies pa taisno uz cirku, klauni ļoti labi savos priekšnesumos rāda kā jārauj sāpoši zobi, skatītāji vienmēr ir sajūsmā!

22.augusts 2018, 6:59
Maria

Lai Dievs pasargā! Bet, redzot kāds trulenis ir pat ASV ievēlēts, nebūtu liels brīnums. Tomēr ĻOTI ceru, ka nē, nē, nē, netiks!

22.augusts 2018, 11:52
Ragnars

Elijah ļoti pareizi pateica par to prāta atņemšanu. Cepums Tev! Bet tā nu ir. Esmu saticis vairākus, it kā gudrus cilvēkus, kas domā ka Arturiuss nesīs laimi, kā tāds stārķis. Bet varbūt viņi tikai par gudriem izliekas.

 Šovs protams ir iespaidīgs, man vairāk interesē,kas to visu sponsorē, jo tas arī būs tas,kas nāks pie varas. Artuss būs tikai izkārtne un rupors.

22.augusts 2018, 14:11
Kaspars Fels

Itamāram.Es labāk par gudru un patiesu''stulbeni'',nekā par stulbu gudrimeli,kas 28 gados ir aptīrijis valsti,tautu par miljardiem latu,euro,kura rezultātā ceturtā daļa tautas savu dienišķo maizi ģimenei pelna tālu prom no mājām un savus tuvos un mīļos cilvēkus satiek reizi divos,trīs mēnesos uz pāris dienām,vai varbūt pat reizi pusgadā pa svētkiem tikai ! Cik ģimeņu ir izjukušas šīs ''saimniekošanas'' rezultāta,cik Latvijas zeme un meži ir pārdoti ārzemniekiem,cik uzņēmumu un līdz ar to darba vietu ir norakti,lai uzvārītos daži izredzētie!!! Tā ir patiesa un reāla situācija! Ko vēl mēs varam zaudēt! Tā ir 28 gadu reāla traģēdija! Un lai te pļūta visi Itamāri,Tautas balss un tamlīdzīgie ko grib,es ceru ka revolūcija ar Artusu Kaimiņu priekšgalā notiks !!! Visi 6 oktobrī uz vēlēšanām un lai katrs pieņem savu pareizo un vienīgo izvēli !!!

24.augusts 2018, 10:17
Kaspars Fels

Regnars.Arturiuss laimi nenesīs,vieņš vienkarsi būs ka zāles veco virusu dezinfekcijai!!! Viņš būs kā cerība iespējamai jaunai nezagļu paaudzei !!!

24.augusts 2018, 10:50
Tautas balss

NU JĀ!

MUĻĶIEM MUĻĶU CERĪBA. PALASIET VIEN TOS KAIMIŅU SLAVINOŠOS KOMENTĀRUS UN JUMS KĻŪS SKAIDRS,KĀDI IDIDIOTI UN ATKRITUMI IR ŠĪ MĒSLA ELEKTORĀTS!

LAIKĀ,KAD NOTIEK GLOBĀLĀ SASILŠANA, KAD PĒRN ŪDEŅI POSTĪJA DAĻU VALSTS, ŠOVASAR, KAD GĀJA BOJĀ ZĀLE UN DAĻA RAŽAS, UN KAD NODEGA LIELAS MEŽU PLATĪBAS, ŠIE KLAUNI UN ILUZIONISTI LEIPUTRIJU SOLA. PALŪKOJIET, KA NEBŪS AR UBAGU TARBU KAKLĀ JĀSTAIGĀ, UN TAS VĒL BŪS TAS LABĀKAIS VARIANTS, ZAGĻU BANDAS !

24.augusts 2018, 20:17
Kaspars Fels

tautas balss! Man šķiet ka esi pilnigi aprobežots tips,kas mēģina kādam ieskaidrot ka no valdības ir atkarīgs vai būs sausums,vai karstums,vai bads,vai piķa lietus līs! Cik lielam cirvim ir jābūt lai ko tādu gvelstu! Otrkārt,izskaties stipri bailīgs kuš spēj runāt un kādu dumji nosaukt slēpjoties zem segvārda ! Esi vecis un runā acīs,jo tādi čurbunbuļi un smadzeņu čakarētaji te pilns kā aitas necirptas! Pateikšu tev vienu,nākotni nezin neviens,tāka atslābsti gaišreģi un domāju ka bads priekš tevis būtu itin labas zāles,varbūt beigtu murgot...!

24.augusts 2018, 23:40

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas