Igors sRajevs - vatņiks!

Aivars

Klausos un neticu savām ausīm! Protams, sRajevs sen bija zināms ar savu prokrieviskumu, bet nedomāju, ka tas līdz tādai pakāpei aizies! Viņš nezinot, kas uzspridzinājis dambi! Drīz laikam teiks, ka nezina arī, kas sāka karu Ukrainā! Un tas ir IeM parlamentārais sekretārs! Šis ķēms tak jāsūta pie krievu kuģa ar gaismas ātrumu! Ko vēl gaida VDD un SAB ???

 

www.youtube.com/watch?v=Vj1sEo2jckQ

6.jūnijs 2023, 23:44
V ilis Gutmanis

Ak dies cik aptaurētam jābūt personāžam lai pārmestu Rajevam prokremliskumu. Laikam biedrošanās ar ukraiņiem šādiem personāžiem kā Aivars atņem pēdējās veselā saprāta paliekas.

7.jūnijs 2023, 12:31
Aivars

Tu, gudrais mērkaķi, sRajeva pārraides vispār skaties ???

7.jūnijs 2023, 14:17
Aleksandrs78

Domājam, ka Aivara vērtējumam ir pamats, jo ātrums vien, ar kādu šis kliķei derīgais tips tika izrakts un izreklamēts masu mēdījos, kā pēkšņa jaunuzlēkusī ekspertu zvaigne, radīja izbrīnu! Tātad, ļoti derīgs valdošajiem un tiem derīgs sabiedrības "pareizo" domu ietekmētājs. Bet, kas arī radīja daudziem domājošiem pārdomas par kārtējo pakalpiņu vai "derīgo idiotu" rokādi 4.maija publicitātes telpā!

7.jūnijs 2023, 15:36
V ilis Gutmanis

Aivars un Aleksandrs78 ja jūs domātu ar galvu nevis ar savām pēcpusi svilinošām emocijām tad varbūt jūs nonāktu pie atziņas ka domādams ar galvu Rajevs sāka saprast uz kuru pusi sākt pūst vējš un lai piesegtu sevi sāka pamazām pāriet uz daudz maz neitrālu viedokli. Un jūs cienītie esat auni ja tik elementāras lietas nevarat saprast.

7.jūnijs 2023, 17:11
Aivars

Jā, bet sRajevs nespēja noturēties un "izlīda no skapja". Nu gluži kā anekdošu varonis Štirlics, kas 7.11. piedzērās un sāka baurot padomju patriotiskās dziesmas !!! :)))

7.jūnijs 2023, 17:48
Andis Atvars

Nu kamdēļ zombijiem būtu jāinteresējās par to, kas pasaulē notiek, ja ir ieprogrammēti, ka viss sliktais nāks no Putina un Krievijas, bet viss labais no Anakina (Ze)  un Ukrstānas. Rajevs jau tā visu laiku laipoja starp Rietumu propagandas un realitātes robežas un arī šajā gadījumā turpina to darīt. Aļo zombiji, nav jau vairs jautājums kurš spridzināja, bet tiek noskaidrots ar kādiem ieročiem Ukrainas puse uzspridzināja dambi. Vienkārši, pēc Zalužnija "izsišanas" no ierindas (nav skaidrības vai ir vispār dzīvs) , nav vairs kam vadīt pretuzbrukumu, tādēļ ir tik atsevišķos posmos mēģinājumi iet pretuzbrukumā. Tādu pretuzbrukumu var vadīt vienīgi ģenerālštābs un to nevar pa tiešo arī veikt kāds no NATO, ir jābūt kādam Ukrainas pusē, kurš saprot, ko no viņa NATO vēlas. Galvenie prettrieciena spēki tika koncentrēti Bahmutas ielenkšanai, bet kad operācija cieta krahu, tad ar to bija pielikts punkts prettriecienam un kā vienīgo glābiņu Ukrstānas vadība redzēja dambja spridzināšanā, lai varētu vēl kādu laiku pavazāt Rietumus aiz deguna, lai tie nepārstāj finansēt Ze bandu.

7.jūnijs 2023, 19:16
Aivars

Nē, vecīt, tu esi vēl riktīgāks varņiks!

7.jūnijs 2023, 20:33
Marcis Dzelme

Aivars Gedroics un tu pats es viens un pretigs pederasts un viss lielaka homofobiska ateja.

7.jūnijs 2023, 20:41
Slaidiņš

Rajevs ir vienīgais militārists Latvijā, kurš vismaz stāsta kaut kādu patiesību. Tāpēc tiem, kuri ir apmāti ar Ukrainu, skatās Slaidiņu, Panorāmu, lasa Delfus un Kas Jauns, tic visām ukraiņu "peremogām", tiem liekas, ka Rajevs ir vatņiks un ir krievu pusē. 

7.jūnijs 2023, 21:48
Aivars Gudrais

Nekas neliekas, tas tā ir !!!

7.jūnijs 2023, 23:13
V ilis Gutmanis

Slaidiņš tā pat kā Rajevs savulaik ir runājošās galvas. Ja uz doto brīdi jūs neoficiāli pajautātu Slaidiņam ko viņš domā par notiekošo Ukrainā jūs dzirdētu pavisam citu informāciju. Saprotot ka savulaik sarunājis diezgan daudz muļķību Rajevs tagd cenšās distancēties un izsaka neitrālu viedokli. Kas ir par Rajeva izturēšanos reibuma stāvoklī tad domāju ka Aivars pats darītu ne mazāk trakas lietas. Kaut gan vatņiku, vatētās bikses un velteņus viņam jau vajadzētu iegādāties nu tā katram gadijumam.

8.jūnijs 2023, 7:07
Marcis Dzelme

Tu debilas gondons Vilis Gutmanis un debilais kreisas nika Slaidins un jus debilie pederasti te dirsat savus debilos murgus.

8.jūnijs 2023, 9:10
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme škic prom kamēr ar slotu neesi dabūjis.

8.jūnijs 2023, 9:18
Aivars

Rajevs varbūt arī nebija dzēris, bet es to anekdoti minēju kā piemēru, ka rezidenti reizēm nenoturas un atklāj kārtis! :)

8.jūnijs 2023, 13:50
Marcis Dzelme

Aivars Gedroics un 100% pederasts un Vilis Gtmanis ir gondons un debilie 100% TV24 neskatas, bet pat tupu dirss neta.

8.jūnijs 2023, 16:41
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme ja jūs uzskatat ka TV24 mēdijs runā svētu patiesību tad jūs esat vēl glupāks nekā es domāju.

8.jūnijs 2023, 18:03
Andis Atvars

Nav nekas traģikomiskāks, ja diletants politikā tēlo politiķi.

"debilie 100% TV24 neskatas" (c)

Es vispār tv neskatos, jo man nav vajadzīgi gatavi secinājumi domāti zombijiem, bet man ir vajadzīgi reāli fakti, lai varu izdarīt secinājumus pats.

tv24 vietā var rakstīt jebkuru citu kanālu, bet tā sniegtā ziņa būs nepietiekama, lai izdarītu secinājumus, tādēļ avoti ir vajadzīgi vairāki, līdzīgi kā ar GPS.

Jāatzīst, ka ar jautājumu esmu iepazinies visai virspusēji. Ukrainas puse ziņo, ka krievi ir piegadājuši sprāgstvielas jau labu laiku atpakaļ; spridzināšana notikusi no attāluma un HES dambi kontrolē krievi. Visas trīs ziņas ir viena otrai pretrunā. Kamdēļ krieviem jāspridzina no attāluma, ja jau HES dambi kontrolē? Kāda sprāgstvielu piegāde, ja galā spridzina no attāluma? Bet pats svarīgākais jautājums vienmēr būs, kam tas ir izdevīgi vai pat nepieciešams. Trešais “satelīts” ziņo par amatpersonu un sabiedrības reakciju.

Man uzmanību piesaistīja ASV (Baidena) klusēšana. Tas, ka kāds žurnalistiņš vai pat galma āksts ASV ko pamuld, tas neskaitās. Nezinu arī vai ir Baidens beidzot paudis ASV nostāju, bet klusēšana nozīmēja, ka ASV spridzināšanā  nav iesaistīta un tā  par spridzināšanu neko nezināja – tika britu uzmesta jau otro reizi Ukrainas kara laikā. Tālāk jau cīņa par virsvadību starp ASV un Britāniju. Ja gala rezultātā Baidens vēl uzņemtos atbildību, tad tas nozīmētu MI6 pilnīgu kapitulāciju ASV priekšā. Ja kas mērenāks, tad MI6 savas pozīcijas saglabā.

Krievu puses minējumi, ka uzbrukumā varēja izmantot raķešu sistēmu Oļha, arī neatbilst patiesībai, jo minētās raķešu sistēmas negatīvā puse ir, ka tā ir neprecīza.

Ukrainas pusei ir viens ļoti negatīvs moments, ka tā ir atzinusies, ka ir bijis spridzināšanas eksperiments – ir bijis slepkavības mēģinājums, bet tad, kad beidzot ir līķis, slepkavības meģinājumā iesaistītais uzreiz kļūst par galveno slepkavībā aizdomās turamo.

Tas tā īsumā, kā būtu jāanalizē kāds notikums, bet ne jau ka ieslēgs melu kasti un tā pateiks pareizo secinājumu. Tas tad tiešām ir ritīgi debīli.

8.jūnijs 2023, 19:44
Andis Atvars

Ir vēl kāda ziņa no Ukrainas projektēšanas uzņēmuma "Ukrhidroprojekt" galvenā inženiera Mikola Kaļiņina.  Inženieris: Kahovkas HES varēja uzspridzināt tikai no iekšpuses

Lai arī nepatiesība, bet arī šis dod ieskatu par notikušo. Tekstā ir pretrunīgs apgalvojums, ka no ārpuses nevar uzspridzināt, bet tajā pašā laikā apgalvo, ka uzspridzināt var, ja ir vairāki sprādzieni vienlaicīgi. Tādi arī bija. Ir muļķīgi apgalvot, ka ko nevar izdarīt, ja ir jau izdarīts. Spridzināts no iekšienes nav, jo slūžām bojāta virsējā daļa, kādēļ arī postījumi nesasniedza maksimumu. Bet pats svarīgākais ir beigās - mēs noteikti atjaunosim un būs vēl labāk kā bijis, kas nozīmē postījumu nozīmes mazināšanu un tas nozīmē, ka Ukrainas puse ir vainīga spridzināšanā.

8.jūnijs 2023, 21:13
Jelena Sergejeva

Es agrāk ar interesi skatījos un lasīju Rajeva komentārus. Likās viens no normālākajiem, bet... 

8.jūnijs 2023, 21:30

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas