Igors sRajevs - vatņiks!

Andis Atvars

Vēlaties, lai jūs kāds cienītu, tad vismaz neuzvedieties kā Mauglis.

Par to, ka Rajevs būtu apgalvojis, ka (tikai) krievi ir spridzinātāji, iekopējiet konkrēto teikumu un saiti no kurienes tas ņemts, bet A.Pučes intervijā tāda teikuma nebija. Jā, bija frāze - "ja tie bija krievi", bet tā ir versija, kura jau ir izskanējusi, bet ne apgalvojums no Rajeva.

"sen bija planots" (c)

Varētu tā arī teikt, jo Ukrainas puse pagājušo gadu veica konkrētu eksperimentu ar HIMARS un tas tika atspoguļots "The Washington Post" kā veiksmīgs. Tieši uz šī pamata Krievija izvirza apsūdzību Ukrainai HES dambja spridzināšanā.

"Putinam visam Ukrainas uzbukumas ar nav nekadu logisku izskaidrojumu." (c)

Katram Putina veiktam solim ir izskaidrojums un sajūta ir tāda, ka viņš to visu dara pēc kādiem priekšrakstiem, kurā ir norādīta vieta, laiks un līdzekļi. Protams, fatālisma nav, tādēļ plānos ir korekcijas, lai galā nonāktu pie rezultāta priekšrakstos. Jau esmu rakstījis, ka Putina plānos nebija 22. gada 24. fēbruārī uzsākt uzbrukumu, bet tā bija nepieciešamība uz ko piespieda Rietumi. Par cik viss ir jādara pareizā laikā, jo citādāk laba rezultāta nav, tad viss tiks vilkts līdz šī gada rudenim, kad Ukrainas pārņemšana būtu bijusi pēc plāna. Rudenī visi pārmaiņu procesi pasaulē iegūs paātrinājumu, kuros liberastiem nobrauks jumts, jo būs bezpalīdzīgi kā slīkoņi. Tādēļ, tiešām, labākais, kas priekš Latvijas varētu būt, tad jaunas Saeimas vēlēšanas bez liberastu muļķiem.

 

10.jūnijs 2023, 0:05
Aivars

Oi, Andi, tā turpinot, tevi LKL 74.-1.p. gaida! :)))

10.jūnijs 2023, 11:48
Marcis Dzelme

Bet tev Atvars debilas gongons draud reali LKL 74.-1.p kriminalpants un infantilas elles izdzimums un Putins to karu ar Ukranu bija izplanojis jau pirms Krimas un Donbasa okupacijas un Ukrainas armija jau ir sakusi savu pretuzbrukumu un krievi jai atkapjas ar milzigiem zaudejumiem.

10.jūnijs 2023, 16:45
Andis Atvars

Pirmdien, kad dosieties sniegt liecības par noziegumu pret 74.1 pantu, līdzi ņemiet arī Aivaru. Divatā nebūs tik nomācoši un kas zin, varbūt vēl Aivaru pierunāsiet pievienoties dibenbrālības ordenim .

10.jūnijs 2023, 20:25
Marcis Dzelme

Tu gondons un tikai pievienoties savam dibenbralim Vilim Gutmanim un ar Aivaru Gegroicu viss lielako homofobisko ateju 100% nekas nesaista,

10.jūnijs 2023, 20:46
Aivars

To pantu gan iesaku izlasīt, tad varēsiet izvērtēt, uz ko no jums tas reāl8 attiecas !!! :)

10.jūnijs 2023, 21:52
Andis Atvars

"ar Aivaru Gegroicu ... 100% nekas nesaista. " (C)

Kā nesaista, 74. pants saista. Bet problēmas ļoti labi saista arī tos, kuri atrodas pretējos ceļa grāvjos. Jūs nevariet arī noliegt faktu, ka esiet ar dibenbrālību pārņemts, ko aplieciniet vai ikvienā komentārā... no sirds pārpilnibas mute runā.

10.jūnijs 2023, 21:53
Aleksandrs78

Andis Atvars

Aivar, vatņiks jau ir sinonīms patiesībai?

Beidzot andrjuxa vodovorots vai borjka, xaims, abrams utt. (jo psrs ru šnobelis nevar būt ar Istu LV  cilvēku vārdu Andis Atvars) sevi labi nodeva! Par cik ir 100% vatņiks, tas uzraukumā arī sevi šādi dumi paslavēja! Būs jautr, jo nu kremlins ceps palagu palagus taisnojoties!

11.jūnijs 2023, 1:16
Aleksandrs78

tautaruna.nra.lv/nebusanas/417...stulbu-letinu/

"Mums ir tik daudz pretīgi stulbu letiņu, bet tas ir tikai pateicoties krievu ietekmei un ar to krievu sērgu jācīnās katru dienu, vairāk vai mazāk, bet katru dienu! Mana cīņa ar tiem pretīgiem vatņikiem nekad nebeigsies!"

Necienīgi dumi un nepatriotiski tā tā rakstīt publiskajā telpā par savu tautu, pie tam, labi zinot mūsu okupācijas vēsturi ar nekaunīgajiem krievvalodīgajiem iebrucējiem un tikpat pretīgo to civilvati!  Personām, kuru kā okupantu esamība un preūgā uzvedība joprojām mums latviešiem ikdienā atgādina, ka okupācija varturu kolaborantu dēļ vēl nav beigusies!

11.jūnijs 2023, 2:29
Aleksandrs78

Kļūdu labojums:

"Necienīgi dumi un nepatriotiski tā rakstīt publiskajā telpā par savu tautu, pie tam, labi zinot mūsu okupācijas vēsturi ar nekaunīgajiem krievvalodīgajiem iebrucējiem un tikpat pretīgo to civilvati!  Personām, kuru kā okupantu esamība un pretīgā uzvedība joprojām mums latviešiem ikdienā atgādina, ka okupācija varturu kolaborantu dēļ vēl nav beigusies!"

11.jūnijs 2023, 2:32
V ilis Gutmanis

Kas tad nu ir noticis ka tāda verbālā caureja sākusies?

11.jūnijs 2023, 7:23
Andis Atvars

Hmm ... Mārcis/Dža ir apmāti ar pakaļām, tad "78" /AB ar vati. Un tad ir paruna, ka no sirds pilnības mute runā. Ņemot palīgā parunu var uzreiz gūt aptuvēnu priekštatu par pilnīgu svešinieku, par viņa interesēm, izcelšanos, intelektu...

11.jūnijs 2023, 8:58
Marcis Dzelme

Tu Atvars debilas gondons un esi slims savam dibeniem un vari tikai pasveicinats savu dibena draugu Gutmani un Igors Rajevs ir viens un stulbs tuksmuldetajs, krievs uzlaida gaisa to Kohovkas HES, lai atvilktu savus spekus no Hersonas un izlasi gan to pantu LKL 74-1p kas 100% uz teva attiecas.

11.jūnijs 2023, 13:50
Andis Atvars

Visu par un ap pakaļām raksta Dža/Mārcis, es tik konstatēju faktu. Kas attiecas uz HES spridzināšanu, tad balstos uz ASV atzinuma, ka nav tiešu pierādījumu, ka Krievija būtu spridzinātāja. Kas attiecas uz 74 pantu, tad tas tiešā veidā attiecas uz Aivaru, kurš atklātā veidā sludina un propagandē, ka krievi jāiznīcina. Nosaucot tos par orkiem vai maskaļiem, no tā būtība nemainās, krimināllikumu neraksta atsevišķām tautām, bet ja tomēr tas nav tā un attiecīgie dienesti uz Aivara klajiem 74 panta pārkāpumiem nereaģē, tad tas nozīmē, ka Latvijā valda fašistisks režīms.  Savukār Dža atklāti priecājās par nogalinātiem. Kas attiecas uz mani, tad esmu vienmēr iestājies par mieru un dzīvību. Manas prognozes par notikumu attīstību var nebūt kādam patīkamas, bet tām nav nekāda sakara ar 74 pantu.

11.jūnijs 2023, 15:42 (11.jūnijs 2023, 15:43 - labots)
Aivars

Vēlreiz stulbeņiem iesaku izlasīt LKL 74.-1 (prim) pantu !!!

11.jūnijs 2023, 16:53
Andis Atvars

Izskatās, ka stulbenis nav pats lasījis. Nu nav tur rakstīts, ka likums rakstīts tikai Ukrainas un tā sabiedroto aizstāvībai. Es Stomahinu uzskatu par tādu pašu stulbeni, kā Pavļenski, kuriem nepieciešams pret kaut ko protestēt. Ja nevar pautus Sarkanā laukumā "nogruntēt" starp bruģakmeni, tad var arī Parīzē bankas durvis padedzināt.

11.jūnijs 2023, 18:05
Aivars

Nab svarīgi, kas rakstīts; svarīgi - kā to interpretē! :)))

11.jūnijs 2023, 18:41
Marcis Dzelme

Atvars debilas gondons, kads tav hahy ASV atzinums un Kahova ir reali liecenieki, kas 6. maija nakti dzirdeja un redzeja un ar lielu prieku priecajos par katru beiktu krievi un nav list Ukrainas zeme.

11.jūnijs 2023, 20:22
Andis Atvars

Bet tā kā likumu interpretē, to nosaka ideoloģija. Ja likuma priekšā visi nav vienlīdzīgi, tad tas jau ir fašisms. Tas jā, pie nosacījuma, ka likuma priekšā stājas divas vienlīdzīgas personas, bet ne cilvēks un civilizēts pērtiķis vai biorobots, kādi, par nožēlu, ir lielākā daļa pasaules cilvēces. Atļaušos iesākto domu vēl vairāk sarežģīt un pievienot šim vēl varas dimensiju, kas šodien ir pilnīgi sātaniska, ar izkropļotu morāli un ieliktu jaunu saturu vecos terminos, vai pat pilnīgu to izņemšanu no  ikdienas dzīves un sajauktu lietu kārtību. ST ir iznesusi spriedumu Saeimai un tai tagad ir jāraksta likums, lai leģitimētu ST spriedumu. Šo var saukt par debīlismu, bet Saeimas deputāti, lai tādus nojūgušos tiesnešus atstādinātu un tiesātu, jo noziegums pret Valsts pamatlikumu ir kvalicifējams, kā valsts nodevība. Nav svarīgi kā, kaut vispār tādu institūciju likvidējot un veidojot citu, visā nopietnībā tagad domā, kā saorganizēt ar ZZS palīdzību Sorosa rīkojumam atbalstu. Vēl nožēlojamāk ir tas, ka par cik Lembergs ir no laika gala ZZS uzskatāms kā tāds  patriahs, kurš naidojas ar Sorosu un tā maka piegulētājiem, tad ir cenšanās ZZS piespiest norobežoties no Lemberga, it kā kādas ekonomiskās ietekmes dēļ, kas ir pilnīgas muļķības. Tas laiks ir pagājis un Lembergam nav tik daudz naudas, lai varētu konkurēt ar Sorosu, kurš jau ir izveidojis Latvijā savu valsts pārvaldes kontroles zirnekļa tīklu. Tieši šim ir vajadzīga koolīcijas paplašināšana. Kas attiecas uz Stambulas vienošanos, tad tā ratifikācija ir nepieciešama, lai vecākiem varētu “likumīgi” atņemt bērnus… Latviju iekļaut bērnu tirdzniecības tīklā ar ANO piesegu. Ir pieprasījums, tad pieprasījums tiek novērtēts naudā un sadalīts pa valstīm, kuras iemaksā konkrēto summu no budžeta. Pēc tam pasūtījums ar preces aprakstu un līdzekļiem nonāk juvenālai institūcijai un tā pūlas vaiga sviedros, lai pasūtījumu izpildītu un saņemtie līdzekļi nebūtu gada beigās jāatgriež…. Lieki piebilst, ka bērnu intereses aizstāvētas netiek vispār un bērns ir tikai prece, kuru notirgot….

11.jūnijs 2023, 21:13
Andis Atvars

"Kahova ir reali liecenieki" (C)

Jā, un kas notika 6tā maijā?

11.jūnijs 2023, 21:24 (11.jūnijs 2023, 21:27 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:48

Jaunākās diskusijas